Ко последњи победник 70

1. To petica na kratku suknju?:D

2. Juhuu,Staklena :))
    Ma,jok,Caki,bila sam pravo ružno pače u školi! :)))
    Mada,noge mi uvek bile lepe.. :))

3. Pa reko' ja..:)
    Ko jos gleda u glavu, ajde molim te. Doslo neko ludo vreme, sto kaze moja jadna majka.:))

4. Pa jes...samo da ih nisam kamuflirala onim širokim pantalonama koje su tad bile moderne... :)))

5. Ja se secam kad su bile one zvoncarice..Sad bih sebi pucala u glavu kad se setim sta sam sve nosila.:)

6. Moda krajem 80-tih je bila najkičerajskija,najbezukusnija i najkinđurastija u istoriji mode!(Mislim na onaj šminkerski stil..užas)
    Ja sam tada bila u Osnovnoj,počela da izlazim.Jao,kojih je kombinacija bilo...sad me sramota :)

7. Meni su zvoncare oduvek bile kul. :(

8. Ma bezi,ja sam imala neke narandzaste sa sarenim cvetovima...Jaooo gde mi je pamet bila.:)

9. E,ja sad na sebi imam neke zvoncare farmerice,volim ih,ali sam skontala da su mi VELIKE!Grrrr!

10. Eeeeee, kako bih se ja radovala da skontam da su mi neke pantalone koje već imam velike... :D

11. Znam Staklena,ali isto ti je i kad omršaš-nemaš šta da odeneš! :/

12. Joj Staklena razumem te u potpunosti...
    Jos sad krece zima,ima da se utovim taman do Bozica.:)

13. Gogo, gde si kupila zvoncare?

14. Man'te se kilaže,aj' brzo mi ispričajte neke lepe vesti od danaske!
    Da čujem? :))

15. Videla sam se sa dobrom drugaricom posle 2 meseca, konačno, bile smo u obližnjem kafiću i sedele 3 sata, ćaskale! Eto! :)

16. Sviđa mi se!Odlično! :)))
    Cakana?Sad ti:
    Nato-dala mi ih kuma iz Italije.. :)

17. Ja imam jos jedan vikend od raspusta, on ce da se iskoristi maximalno. To je jedino lepo.:)

18. Ja sam se danas popodne toliko ismejala sa drugom i drugaricom koliko nisam odavno, a bezveze smo gluvarili na ćošku i kidali se od smeha, sve na neke gluposti. Dan mi je od sivog postao lila.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.