Ко последњи победник 70

1. Uf, ne sviđaju mi se cipele na špic nikako...

2. Bitna je pažnja :)

3. Ma ovo nije pažnja, već preterivanje. :)

4. Mislim da ovo više prija muškarcima, s obzirom da se lože na visoke potpetice.

5. Eeeee, kad bi samo znali kakva je to muka.. :)

6. Vidite, samim tim postom i odgovorima na njega, dosta sam saznao o ljudskoj psihi. Hvala na saradnji.

7. Ajde nas prosvetli. :)

8. Moja najveća mana je što neke svoje interne fore iznosim u javnost, pa sam zbog toga ponekad protumačen ludakom.

9. Svaku vašu reakciju zapisujem. Samo vas posmatram. Ništa se ne brinite.

10. Koga je briga za mišljenje ljudi do kojih ti nije stalo? Opušteno samo..

11. Time više saznajem o ljudima kao vrsti, ne pojedincima. Znam da su ljudi različiti ali imam teorije koje dokazuju da ljudi poseduju i veoma izrazite sličnosti.

12. Da, genetika je ustanovila da smo slični između sebe čak 98%! Mo'š li verovati? :)

13. Ljudi, u suštini, imaju dosta sličnih osobina kojih na prvi pogled nismo svesni.

14. Da da...isto reagujemo na vruću i hladnu vodu, na smešno i tužno...nikad ne bih provalila. Vau! :)

15. Tako da kroz tebe, kao pojedinca, saznajem dosta o sebi.

16. Znam da me pokušavaš spustiti, ali tako takođe saznajem o psihi ljudi. Kad ne možeš da pobediš, spusti ga što niže.

17. Свиђа ми се она вештица!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.