![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ne redovno, ali da.
SO više voli Everton od Liverpula?
Apsolutno.
SO više Manchester City od Manchester Uniteda?
Ne... Đavoli imaju dužu i lepšu tradiciju i istoriju.
SO više voli Ajaks od Fejenorda?
Ajax, ako baš moram.
SO više voli Lazio od Rome?
Da, zbog Dekija i Siniše. Mada ne volim ni jedne ni druge.
SO više voli Real od Barse?
Pa da, pre zbog Raula, sad zbog Ozila. Mada u poslednjih par godina više preferiram Atletiko.
SO navija za Zvezdu?
Da... mada me je razočarala. Toliko da sam otišao na tekmu njenog najvećeg rivala.
SO nosi šal u bojama omiljenog kluba?
Ne zato što me jedan od roditelja smara da ne trošim pare na obeležja omiljenog kluba jer su sve šanse da nikad neću ni videti njihov stadion uživo, a kamoli ići na utakmicu.
SO obožava Chelsea FC?
Da.
SO navija za Zvezdu?
Da i drago mu je što prethodna osoba voli Zvezdu i Chelsea, isto kao ja.
SO je izgubila u kaladontu?
Da... mora neko i to, jbg. I to je za đaka.
SO voli da igra igrice na kompu?
Da. mada već par dana (od kako sam na Vukajliji) nemam vremena za njih. Al biće...
Sledeća osoba će da udje u igru fudbalski klubovi po abecedi.
Oće, voli fudbal.
SO voli igre na forumu?
Navuko se na njih.
SO ima kućnog ljubimca?
Nema, imao je psa u vikendici i čitav Zoo vrt u sobi.
SO je od skoro na Vukajliji?
Od pre dva dana.
SO voli da čita?
Da, mada više po svom izboru.
SO je neka druga osoba preporučila da ode na Vukajliju i time je navukla?
Ne, znam za Vukajliju odavno samo mi nikad nije palo na pamet da se prijavim.
SO će da pročita moje defke i da vidi moj poster i da mi kaže šta misli kakav sam za početnika?
Nisi loš, ja sam bio i gori, blam me od mojih prvih defki... Poster ti i nije nešto, a ova druga defka je solidna. Sve u svemu, ok. Samo nastavi tako i bićeš jedan odličan Vukajlijaš!
SO može da objasni svoju avatar sliku?
Logo Assassina, protivnika templara. Sigurno znaš za igricu Assassins Creed, a pošto sam ja zaluđenik za tom igricom, shvataš?
SO voli komedije?