Баба Ванга / поглавље прво / сезона 2

1. Da.

SO nije juče izašla iz kuće?

2. Da.

SO voli pasulj

3. DAAAA.

SO ne obraća pažnju kad čita?

4. Ne.

So ide u skolu za sat, dva?

5. Da.

SO baš voli što ja idem u školu?

6. Prosto obožava.

SO će večeras izaći napolje?

7. Ne, vreme smara.

SO jedva čeka sneg?

8. Nee.

SO voli da otvara stare igre na forumu?

9. Da.

SO voli igru njam ili bljak?

10. Nikad je nisam igrao.

SO moše nešto da mi pojasni?

11. Ok

SO me pita da nešto pojasnim. Šta to?

12. Za odabranu definiciju. Ja pito na nekoj temi malopre, oni me zajebavaju da kliknem na crveni X, ja kažem da nisam lud, a oni će meni pa moraš da držiš Ctrl i Shift... ae molim te.

SO će da pojasni.

13. Definicija je odabrana kada je onaj znak štikliranog plav. Znak se nalazi pored skora za tu definiciju. Ako nijedna tvoja definicija nema plav znak, onda nije odabrana. Ima i znak zvezdice, to kad klikneš, automatski ti stavi tu def. u omiljene. X je za brisanje sopstvene def. a olovka da ispraviš greške u pisanju. To važi za sopstvene defke.

SO razume šta oću da kažem?

14. Da. Samo mi ije jasno kako naka defka bude odabrana. šta, moderatori biraju?

SO zna da joj se zahvaljujem i voljna je da odgovori samo na još ovo?

15. Ima tema, ne znam tačno gde na forumu, gde se glasa za odabranu defku, pa koju izaberu - izaberu... Ja nikad nisam glasao, niti imam odabranu def. Fora je da ne možeš da predložis sopstvenu definiciju da bude odabrana...

SO igra Travian?

16. Ne.

SO će da udje u Nadovezivanje reči i da započne novu priču?

17. Nema problema!

SO visi na Forumu po ceo dan? :)

18. Osim kad je u školi.

SO voli da igra po 10 igara istovremeno?

19. Da, kad ima vremena.

SO ide na još neke teme na Forumu osim na igre?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.