Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jeste. Ali sada joj se spava i maše ti :)))
SO voli ZOO vrt?
Laku noć! :))
Voli.
SO voli šoping?
Da
SO voli da leti avionom?
Nikad nije letela.
SO voli lazanje?
Da
So voli Autopark?
onak
So voli?
Jašta.
Sledeća osoba je kreativna i kad treba i kad ne treba.
Vala jeste... Treba da čuješ moju mesečevu sonatu posle prebranca!
Sledeća osoba ima poremećen dnevni bioritam?
Delimično, zbog antibiotika koje pijem, a termin je u 2 posle ponoći.
Sledeća osoba sluša trenutno pesmu sa ženskim vokalom.
aaa... kako ga ubode!! a do sada bio neki rok! i sekund pre otvaranja strane neki bogapitaj laundž sa nekom žemskom koja peva!
ima zelenu temu vuke.
Hehe, ne, ljubičastu, mada mi je zelena omiljena boja, i do skoro je bila zelena, banovana. :)
Sledeća osoba je drug član biblioteke!
Nemam na svoje ime. Imam ortačku.... :)
sledeća osoba bi mi kupila pljeskavicu!
Bih, ali mi se ne da. :)
Sledeća osoba bi možda i muzičku želju! :)
jeste i ima jutjub da mu ispuni :)
http://www.youtube.com/watch?v=ZbuE41KdzUk&playnext=1&list=PLC399CF62F1F69B08&index=1
Sledeća osoba je glumila u nekom filmu?
Hahahahaha...da!
Sledeća osoba je alapača! :)
Nop.
Sledeca osoba je jela sladoled ove godine?
Nije.
Sledeća osoba ima glavobolju trenutno.
Nop.
SO nije bila nocas na snegu?
Bio sam... Štaviše, čistio sam ga!
sledeća osoba ima kućnog ljubimca.
Ne.
Sledeca osoba je nocas pila?