Колико ти је битно шта слушају људи твом окружењу?

1. Пијана ц сам постао!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. Самхаине, иде бан, пијан саааааааааааааааааааааааааааааааааам

3. Dank, aj na onu svoju temu, nemoj ovdje da nam popijevaš. :))))

4. ЛУЛИИИИ пусти меееееееееееееееееееее

5. Има тих певача између. Нпр. волим понешто од Халида Муслимовића (који сам џибер), али доста његових песама су тешко срање, кич и шунд у свом најбољем издању.

6. ПИЈАНАЦ САМ ПОСТАО БЕЗ ВОЛЕНЕ ОСТАО!!!!!

7. Има тих певача између. Нпр. волим понешто од Халида Муслимовића (који сам џибер), али доста његових песама су тешко срање, кич и шунд у свом најбољем издању.

Јбг, зависи то од много фактора. Неког усере па избаци добру песму, неко постане комерцијала, а неко и не гледа уопште на то већ шта убоде... јбг.

Данкане, иди на "народњаци", ти слушаш Бају, ниси довољно интелигентан за ову тему... ;)

8. Vid' ga ovaj spamer... :D
    Da se ne bismo više proseravali...
    U pitanju je rokerski EGO. Većina nas rokera tripuje (na osnovu činjenica) da smo muzički daleko potkovaniji od onih koji slušaju narodnjake.
    Dakle, Peki je rekao da su rokeri pametniji, samo se nije izrazio najbolje... trebalo je dodati - po pitanju muzike. Ja, npr. odgovorno tvrdim da poznajem 50% narodnjačkog repertoara, dok s' druge strane, narodnjaci ne poznaju ni 10% onoga što ja volim i u šta se razumem.
    Moj kolega s' posla je jedna takva dobričina i pametnica... Mnogo pozitivan i pametan lik, verovatno pametniji od mene. Ali, on sluša turbo-folk i dens iz devedesetih. Ja za njega kažem; kakav je to car od čoveka, jedina mu mana što je šabančina. :D
    Dakle, ništa drugo nije u pitanju nego rokerska prepotentnost po pitanju muzike. Ko može da kaže da nije tako?

9. Минже, џабе покушаваш да закључиш тему, тек има овде да се кољемо. :)

Мада ово што си рекао је све истина, као и увек.

10. Слажем се са Мингом. Крај расправе. Ја окрећем туру...

11. Слажем се са Мингом. Крај расправе.

Takođe. I s njegovim ranijim postovima (onaj prvi ne računam, hih).

12. Куд сви Турци, ту и мали Мујо. :)

Слажем се са Мингом. Крај расправе.

13. ovo sto Ming zadnje rece, citah od pocetka dobro ste me smorili..

14. ОЈ алија алија и ма смо те звали мислиш да си велики а тако си мали!!!!!!!!!!!!!!!

15. Nebitno je.
    Bitno je ako me to što se sluša pušta glasno ili je iritantno čak i kad je nečujno (odražava se kroz teme o kojima se govori....)

16. Meni dodje da placem kad odem na fejs i vidim jedno 20 pesama Cvije, Elitnih odreda,Karleuse...
    Nekoliko mojih najboljih ortaka su savrsen primerak ovakvih sabana
    Njih sam upoznao sto neko rece u detinjstvu kad nas je boleo kurac ko sta slusa.
    Juce mi kaze jedan od njih oce da snimi neku rep pesmu.Na foru gore navedenih idola mu.
    U mom kraju Ima jedan lik 5 godina stariji sto svira gitaru, ima bend...
    I neki klinci koji sviraju u garazi i to bez pevaca.

Moracu da nadjem neke ortake rokere sa kojima cu lepo da idem na neke svirke.

17. BOLI ME GLAVA, OPILA ME TRAVA, PMOGLA JOJ VRAČARA DA ME ZAČARA!

AMERIKO ARAPIN BINLADIN, NIJE TURČIN NO SRBIN MILADIN!

Slažem se prvenstveno sa Luli, a delimično sa Mingom i Samhainom.

Ja sam univerzalac što se tiče muzike. Iz skoro svakog žanra ima po nešto da mi se dopada. Jebiga, to što najviše volim rok i metal od SVE muzike, druga je priča. Malo mi je retardirano striktno se ograničiti na jedan muzički pravac, a takva je velika većina rokera. Nešto mi deluje da su oni najgori po tom pitanju.

Baj d vej

http://www.youtube.com/watch?v=xLzGpttuATk

18. Slažem se prvenstveno sa Luli, a delimično sa Mingom i Samhainom.

Ne može to tako, Ming se ovdje nametnuo kao neprikosnoveni autoritet. Zar nisi vidio citate:

Слажем се са Мингом. Крај расправе.

:)))

19. Puj pike, za mene se ne važi :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.