Шта мислите о особи изнад себе? 4

1. Ne kezi se uopšte. Zapravo, možda i ne ume da se smeje.

:P

2. Обично необична девојка.

3. Ima simpatičan avatar, i nervira me to što misli da se u stvarnom životu ne bismo podnosili :)

4. Можда сам погрешио, на ту моју мисао ниси реаговала како сам очекивао, тако да за сад стављам ту мисао на клупу. :)))

Духовита јако, брзо пролази време људима који су крај ње.

5. Deli komplimente k'o da su orasi... Srećom, pa volEm oraSe :D

6. Njen nik me uvek asocira na meskalin :)

7. Podseća me na jednu osobu koja mi je pre dosta vremena takođe rekla da je moj nick podseća na meskalin... I tada, pa i sada, pomislila sam "Jbt, čime se ovi drogiraju" xD
    p.s. :P

8. Zna da koristi Google :)

9. Mislim da bi trebalo da se baci na svoje "matičarske" poslove na forumu i da mi turi datum rođenja u listu "rođenih Vukajlijaša" i mesto prebivališta u knjigu "tamo-idi-pa-mlati" :D

10. Причљива је. Критично!

11. U jebote, ja skroz zaboravio :(

Ide joj od ruke da bude glas razuma :)

12. ima jedan od boljih avatarova :)

13. Pojavi se čovek niotkuda i napravi pometnju :)

14. sviđa mi se kako me je opisao, mislim da je fin ćo'ek. odoh da pravim pometnju :)

15. Volim kad udari na pometnju, uglavnom me nasmeje :)

16. Podržava svoje sugradjane, što je za pohvalu :)

17. pedjolino :)
    smokvica jedna

18. mislim da je zaljubljena

19. Ne sviđa mi se trenutni avatar :/

20. Mješal'ca radi na građevini.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.