Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ne kezi se uopšte. Zapravo, možda i ne ume da se smeje.
:P
Обично необична девојка.
Ima simpatičan avatar, i nervira me to što misli da se u stvarnom životu ne bismo podnosili :)
Можда сам погрешио, на ту моју мисао ниси реаговала како сам очекивао, тако да за сад стављам ту мисао на клупу. :)))
Духовита јако, брзо пролази време људима који су крај ње.
Deli komplimente k'o da su orasi... Srećom, pa volEm oraSe :D
Njen nik me uvek asocira na meskalin :)
Podseća me na jednu osobu koja mi je pre dosta vremena takođe rekla da je moj nick podseća na meskalin... I tada, pa i sada, pomislila sam "Jbt, čime se ovi drogiraju" xD
p.s. :P
Zna da koristi Google :)
Mislim da bi trebalo da se baci na svoje "matičarske" poslove na forumu i da mi turi datum rođenja u listu "rođenih Vukajlijaša" i mesto prebivališta u knjigu "tamo-idi-pa-mlati" :D
Причљива је. Критично!
U jebote, ja skroz zaboravio :(
Ide joj od ruke da bude glas razuma :)
ima jedan od boljih avatarova :)
Pojavi se čovek niotkuda i napravi pometnju :)
sviđa mi se kako me je opisao, mislim da je fin ćo'ek. odoh da pravim pometnju :)
Volim kad udari na pometnju, uglavnom me nasmeje :)
Podržava svoje sugradjane, što je za pohvalu :)
pedjolino :)
smokvica jedna
mislim da je zaljubljena
Ne sviđa mi se trenutni avatar :/
Mješal'ca radi na građevini.