Ne bih mogao da sortiram, ali recimo da su mi ovi "podjednako najbolji", svako na svoj način:
Ian Džilijan (u najboljim danima)
Gilmor,
Miljenko Matijević,
Leonard Koen,
Rade Šerbedžija,
Šaban Šaulić.
Svršim u gaće jer nemam kad da ga izvadim kad čujem glas pjevača iz Cradle of Filtha, tolko me pali njegov glas, a drugo mjesto zauzima jedan od najpjevača ikad, Eminem. (Pitah nekad jednoga maloga koji mu je omiljeni pjevač, a reko drugu gle sad kad reče Eminem, i stvarno reče njega. Otad je posta i jedan od mojih omiljenih pjevača.)
Kemal Monteno, Milan Mladenović, Kurt Kobejn, Čad Kruger, Eminem, Rade Šerbedžija, Haris Džinović, Tupak, Džoni Štulić (više zbog teksta pesama nego zbog njegovog pevanja), Eros Ramacoti, onda ima jedan bend "Poets of the Fall", ne znam kako se pevač zove, njihova je pesma "Late goodbye" iz Max Payna 2. Sad da ih razvrstam ko mi je prvi, drugi ili treći, ne mogu.
Bez nekog određenog reda: Freddie Mercury, Mark Knopfler, Stevie Wonder, Mark Sandman, Dave Gahan, Martin Gore, Peter Gabriel, John Lennon, David Gilmour, Robert Plant, Robert Smith, David Bowie, Mick Hucknall (mada muzika Simply Red-a nije niš' posebno)...
Prvo mesto dele:
Fredi, Dio, Ozi, Brus
Drugo mesto dele:
Serž, Hansi, Džejms H., Klaus Majne, SRAMOTA zaboravio sam Maksa, i Halforda i Planta, jebeš ga, ne mogu listu da sastavim kako treba...
Treće mesto dele:
Lemi, Dejv (iako ima odvratan glas, i nema pojma da peva, njegov glas mi je jebeno zarazan i ono njegovo jzzzzzzz), Džejms L.B. (isto važi kao i za Dejva)
Četvrto (ovde sam turio domaće i lokalne, ima ih i međ' prva tri, al' sam ih izdvojio):
Stole, Kovča, Čorba i Čipi ljakse
1. Džim Morison - niko ga nadmašiti neće, mogu ovi vrištat' do prekosutra...
2. Džo Koker - treba li šta govoriti o njemu.
3. Marvin Gej - iako nemam pićku navlažim se kad čujem Marvina. A možda i imam pićku.....
4. Šerif Konjević - rispekt!
5.Onaj akrap što pjeva - LETE PARE LETIM JA, KONOBARU DAJ! E taj mi je idol, samo još da skontam kako se zove....
6. Onaj manji Baraba iz izvorne grupe BARABE.
7. Onaj ružniji iz Bracinih bećara....
8. Halid Bešlić - zbog DUŠA MI JE TUGU PILA, DOK JE ONA SREĆNA BILA....
9. Šako Polumenta - carina.
10. Šaban Bajramović.
11. Davorin Popović. On treba da bude na drugom mjestu al' nema veze.
1.Axl Rose
pa onda svi ostali:Bruce Dickinson,Warrel Dane,Dave Mustaine,Joey Tempest,Michael Kiske,Andy Derris,David Coverdale,Dio,Tarja Turunen,Jon Bon Jovi,Tom Araya,Dani Filth(obozavam njegovo "vristanje")...
A od ovih nasih:Lotke,Kovca,Gale,Alen Islamovic(jeste najgori ljakse ali ima lep glas)
Ustvari ima jos mnogo vokala koji mi se svidjaju...
E da,dobar je i ovaj iz Kamelota...
1. Edi Veder
2. Milan Mladenović
3. Džo Beladona
4. Lejn Stejli
5. Dejv Gilmor
Ne bih mogao da sortiram, ali recimo da su mi ovi "podjednako najbolji", svako na svoj način:
Ian Džilijan (u najboljim danima)
Gilmor,
Miljenko Matijević,
Leonard Koen,
Rade Šerbedžija,
Šaban Šaulić.
1. Dzejms Hetfild
2. Cad Kroeger
3. Brus Dikinson
4. Fredi Merkjuri
5. Kurt Kobejn.
Ne moram da objasnjavam, ovi likovi su keve... Bili i ostali.
Svršim u gaće jer nemam kad da ga izvadim kad čujem glas pjevača iz Cradle of Filtha, tolko me pali njegov glas, a drugo mjesto zauzima jedan od najpjevača ikad, Eminem. (Pitah nekad jednoga maloga koji mu je omiljeni pjevač, a reko drugu gle sad kad reče Eminem, i stvarno reče njega. Otad je posta i jedan od mojih omiljenih pjevača.)
Mislim da to znaju i vrapci.
http://img710.imageshack.us/img710/6798/gaga10.jpg
Zoran Kalezić, Crni i onaj baja iz Napalm Death-a što ne peva nego laje kao ker.
http://www.youtube.com/watch?v=DktDsK2iBx4
Kemal Monteno, Milan Mladenović, Kurt Kobejn, Čad Kruger, Eminem, Rade Šerbedžija, Haris Džinović, Tupak, Džoni Štulić (više zbog teksta pesama nego zbog njegovog pevanja), Eros Ramacoti, onda ima jedan bend "Poets of the Fall", ne znam kako se pevač zove, njihova je pesma "Late goodbye" iz Max Payna 2. Sad da ih razvrstam ko mi je prvi, drugi ili treći, ne mogu.
КРИС КОРНЕЛ!
1. Piter Stil
2. Džejms Hetfild
3. Erik Adams
4. Andre Matoš
5. Tarja Turunen
Ma, šta kurac, Kurt Kobejn, Mitar Mirić je prvi i jedini!!!
Bez nekog određenog reda: Freddie Mercury, Mark Knopfler, Stevie Wonder, Mark Sandman, Dave Gahan, Martin Gore, Peter Gabriel, John Lennon, David Gilmour, Robert Plant, Robert Smith, David Bowie, Mick Hucknall (mada muzika Simply Red-a nije niš' posebno)...
Jim Morisson (Doors) zbog svog specifičnog stila pevanja- recitovanja http://www.youtube.com/watch?v=azCon4I7fWA
Greg Graffin (Bad Religion) zbog kranje prirodno jednostavnog a opet specifičnog glasa, a pritom je pank pevač http://www.youtube.com/watch?v=gEl1xSPyOwA
Deni Klein, iz Vaye con Dios, ali ranije je imala lepši glas http://www.youtube.com/watch?v=_I1xSGcHQto
Prvo mesto dele:
Fredi, Dio, Ozi, Brus
Drugo mesto dele:
Serž, Hansi, Džejms H., Klaus Majne, SRAMOTA zaboravio sam Maksa, i Halforda i Planta, jebeš ga, ne mogu listu da sastavim kako treba...
Treće mesto dele:
Lemi, Dejv (iako ima odvratan glas, i nema pojma da peva, njegov glas mi je jebeno zarazan i ono njegovo jzzzzzzz), Džejms L.B. (isto važi kao i za Dejva)
Četvrto (ovde sam turio domaće i lokalne, ima ih i međ' prva tri, al' sam ih izdvojio):
Stole, Kovča, Čorba i Čipi ljakse
@XelA: Mislis na Stoleta metalca iz Hard Ridea i Deadly Mosha?? Iz KG-a?? :)
Tog Stoleta :) Jebački glas ima :D
1. Aki Rahimovski
2. Mladen Bodalec
3. Borislav Djordjevic
4. Milan Mladenovic
5. Zeljko Bebek
6. Vlado Kalember
7. Zdravko Colic
8. Zeljko Joksimovic
9. Tose Proeski
10. Urs Buhler
11. David Miller
12. Sebastien Izembard
13. Carlos Marin
14. Steven Tyler
Домаћи:
Чипи (да,да,добро сте прочитали),Лотке (јер је препознатљив)
Страни:
Плант,Нофлер,Гилан,Дикинсон,Хетфилд(идол младости,не смем да га заборавим),Себастијан Бах,Ковердејл,онај певач Ејџнт Стила... Итд итд итд....
1. Džim Morison - niko ga nadmašiti neće, mogu ovi vrištat' do prekosutra...
2. Džo Koker - treba li šta govoriti o njemu.
3. Marvin Gej - iako nemam pićku navlažim se kad čujem Marvina. A možda i imam pićku.....
4. Šerif Konjević - rispekt!
5.Onaj akrap što pjeva - LETE PARE LETIM JA, KONOBARU DAJ! E taj mi je idol, samo još da skontam kako se zove....
6. Onaj manji Baraba iz izvorne grupe BARABE.
7. Onaj ružniji iz Bracinih bećara....
8. Halid Bešlić - zbog DUŠA MI JE TUGU PILA, DOK JE ONA SREĆNA BILA....
9. Šako Polumenta - carina.
10. Šaban Bajramović.
11. Davorin Popović. On treba da bude na drugom mjestu al' nema veze.
au da, zaboravio sam Cipija i Nesu Krstica...
1.Axl Rose
pa onda svi ostali:Bruce Dickinson,Warrel Dane,Dave Mustaine,Joey Tempest,Michael Kiske,Andy Derris,David Coverdale,Dio,Tarja Turunen,Jon Bon Jovi,Tom Araya,Dani Filth(obozavam njegovo "vristanje")...
A od ovih nasih:Lotke,Kovca,Gale,Alen Islamovic(jeste najgori ljakse ali ima lep glas)
Ustvari ima jos mnogo vokala koji mi se svidjaju...
E da,dobar je i ovaj iz Kamelota...