Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Takve definicije nastaju dok hejteri spavaju... :)
Posedujem dve takve "uklete definicije", ili sam posedovao posle ovog posta :(
Imam ja par komada, nije to ukleta defka - to je prejebeno dobra defka il totalno nezapažena defka.
Eeeeee.... ;)
http://vukajlija.com/pozajmi-mi-dete-da-udjem-u-postu
Ова је имала 126:0. Пеки је сликао у тренутку кад је имала 100:0.
А дефиницију са 0:0 је немогуће пронаћи. Да би видео да има 0:0, мораш да гласаш. А а ко гласаш, више нема 0:0. То је та квака.
Pa možeš izlogovan da je nađeš.
E, Džimi, zabranjeno je samoreklamirati se.
Не зајебавај? Где пише?
:))) Kao moderator to bi trebao da znaš. A i da naglasiš da je tvoja i izviniš se naravski. :)
Као модератор ћу те просветлити да постоји правило да је забрањено рекламирати дефиниције млађе од 24 сата. Ова, хвала богу, има више од 24 сата, не? :)
Nemoj Dzimi te sto su "imale". Ja znam jednu sto "ima". Koju?
Zinite da vam kazem :)
Uh što volim kada se neko primi. :) Znam za to pravilo, nego volim malo da bockam i da zezam. Pročitaj u profilu šta sam napisao o sebi.
Знам и ја једну што ИМА! :P
I to ne da ima, nego bas ono ima! :)
EDIT: ne ova, naravno.
Ja znam tri koje nemaju minuse. Ali zinite da vam kažem.
Kao smarač ću te prosvijetliti da smiju i mlade da se reklamiraju, rekao tata kaizen, sve dok to nije spem :p
JA pitala i kaizen rekao da mogu mlađe od 24h da se reklamiraju (jer nema više def dana), ali u razmnim granicama, pa sam otvorila temu EPP....
Само да речем, има једно иљада много таких дефиниција... у данашње време је много лакше да се то деси, али сам ја рецимо прочитао много старијих дефиниција без минуса... и више не пријављујем нити рекламирам такве дефке јер се увек нађе неки болид који ће да је минусира чисто зато што је болид! Једном сам се зајебао тако, више јок!