Ко последњи......последњи 71

1. RIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:D

2. gde si komšinice,100 godina te nema?:))))

3. heh, uhvatilo me opet.. zimski period :) aj šalji kafu :P

( a i nisam kuma više :(

4. ma da došla "ladovina",hahaha....ma kakava kuma ... pupupupupuup!!:))))))))))))

http://www.netsrbija.net/slike/kafa.JPG

5. Ja sam meni uvek smesan.

6. Mada Rizzzz,ima vremena....za kumu....!!:))))

7. ;)) ok ok
    beše to oko nove godine... Auuuu

8. vidiš kako vreme leti.......malo vreme...više ljudi...odlete:)))

9. vratiće se rode :)

10. vratiće se neke "druge"rode:))

11. bitno da se vrate .)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.