Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pesma "Vampires",peva Pol Sajmon-na netu ima samo u mp3 formatu..
A na Jutjubu postoji samo klip gde peva neki MUĆAĆO :))
Hahahah, nadjoh neku, mislim da je sa mucacom. :D
Sigurno je ta.. :))
Ne mogu da verujem da u celom net-prostranstvu nema nekakvog klipa gde matori peva tu pesmu! :)))
Pa nema, nemoj se nerviras, dovescu ga da ti uzivo peva! :)
O,Pufnice,dušo moja! :)))
Jos samo meni neko da dovede dekana da ga priupitam nesto. :D
Pufi,ti si na filološkom?
Ako jesi,i moja sestra tamo studira i sve Enformacije saznaje od kolega,a sa sajta..pokušaj iz sata u sat-može da se desi da postave obaveštenja par sati pre početka predavanja(nije isključeno) :/
Pa problem je sto nisam upoznala kolege. :D
Ma ici cu na faks sutra pa cu da vidim, trebala sam danas, ali imam temperaturu i tako to pa ne mogu ni iz sobe da izadjem. :D
Hvala ti. :)
Ma,samo ti ozdravi-sve će biti lavli-džabli! :)))
Hocu, valjda. :)
E ja da se javim :)
E sad ce sneg da padne i da nas zaveje, gotovi smo! :)
HAhahahahahah nece Pufnooo...:))
Jok, evo, vec je poceo da provejava. :P
Cut tuuu :P :))) eto obecala sam i svratila sam :) kako si gogooo?
Fino je kad neko ispuni obecanje. :)
Odoh ja, cujemo se ljudovi... :))
E ode...pa sta ja da blejim sama na temi kao diFljak neki :)
Ajde salim se...pozdrav :)*
Aj' Pufi,leči se :))
Wie geht's,Mitzi? :)))
Dobro sam,nadam se :))
Gut Gogo...ajmo sad na srpski :DDD
nisam te videla ima 100 godinaa...:) pricaj sta ima novo?
Ništa specijalno(a to volim) :))
Počeli časovi,rešila da počnem sa slikanjem.Za sad je povuci-potegni,ali razbiću ja to :))
Večeras na trening(jedva čekam),bila mi godišnjica braka(15 godinaaaa) :)) i tako... :))
Ti?Šta se radi kod vi? :))