Ко последњи......последњи 71

1. Opalac svasta ponesto kod tebe...:))
    Ako, srecno sa slikanjem...
    Sta treniras sad zenoo? :))
    EEEjj cestitam! :)
    Ma nista, ocene, skola, ludila, krenula na ceski, pripreme za rodjendan vec u toku, u pozoristu stalno, sad ce neki festival pa se prati i tako...:)) sto ti kazes nista specijalno...

2. Treniram tai-chi-chuan,Mici,već je druga godina :))
    Obožavam to! :))
    Fala ti ko najrođenijoj,draga moja! :)))
    A da znaš da su nas ispalili sa plesom treneri-treba da sakupimo veći br.polaznika,pa će onda dolaziti..grrr!A ja taman nabavila sandale za LA!!!
    Pozorište,Mici??DIVNOOO!!! :)))
    Čekaj,da ne kopam sad po forumu-kad je rođendan? :))

3. E lepo, lepoo, mozda si mi vec rekla ali sma zaboravila, ne zameri ;)
    Eeej ja hocu na pleees....
    Pa pazi, ja pratim sva desavanja, a mnogo ali mnogo razmisljam o mogucnosti da se vratim na stare glumacke staze ;)
    U ponedeljak ;)

4. Svaka ti čast,kad bude predstava,postavi ovde neki klip da te gledamo svi dok ne postaneš ultra-mega popularna! :))
    Ja navijam za tebe :))
    A što se tiče plesa-to ćemo na nekom vukajlijaškom okupljanju da izučimo :))))
    Kakvu feštu planiraš? :))
    :mig,mig: :))

5. Ma cekaj prvo da vidim da uskladim obaveze pa da krenem :)
    Hahahahah vazi se! :)
    Joj ako mi verujes bas danas sam otkazala sve planove koje sam imala u vezi sa tom festom, trebalo je da u subotu povedem 20 ljudi do nekog kafica truc buc, uzivo muzika pivo grickalice zezanjeee...i onda skontam da sam jos pre par nedelja organizovala za 9. oktobar da idem u Beograd da gledam Labudovo Jezero a vracam se u KG tek oko 2 uvece...:(((

6. Ma,biće sjajno-k'o da gledam :)))
    Samo nemo' da se nacvrcaš opasno,pa da ni ne znaš kakav ti je bio rođendan :)))
    'Oću i ja da gledam "Labudovo jezeroooo" :)))

7. Hvala :)
    HAhahahahaha ne brini bre, tu su drugarice koje ne piju da me cuvaju i prepricavaju sta se zbilo :)))
    Pa ajde sa mnom ;)

8. E,išla bih ja Mici,al' ne mogu :(
    Zato očekujem od tebe potpun izveštaj o hepeningu :)))
    A za rođus-zezam se,uživaj! :)))

9. E vazi...idem ja Gogo, spava mi se :)) pozdravvv :**

10. Pozzz,Mici,do sledećeg puta! :))*

11. bzbz zzbz, aajajajajahahahahaha ja sam podediJo :)

12. Aha...Čestitam ti!

13. Стварно? Ко би рек'о...
    Е видео сам коментар :))) веруј ми да сам се смејао као ненормалан кад ми је фора пала на памет!

14. Е видео сам коментар :)))

moj komentar?

15. Bili mi, bio ja, vukajlija!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.