Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ledenko,valjda se čoveku tako sviđa :))
Ja menadžer?! Dobro i možda, mada portparol - teško. To vam više treba...
A sad ovo, tu me tek oduševljavaš sa stavom da je to nešto što radiš prvo za sebe! Pa bilo koristi ili ne... :)))
Ledeni, ne znam... svakom svoja satisfakcija... Nema to veze sa parama, to ti je kako se čovek oseća. Ako njega to ispunjava - ma odlično! Nek šeta i go, šta me briga... Samo mene nek ne tera da mislim ko on! Al' taj tvoj kanda to i radi... :)
moze biti al ovi nasi iz svijeta umjetnosti nesto mnogo lice jedni drugima zadnjih godina pa mi se cini da namjerno i kao na silu furaju taj fazon "ja sam umjetnik i namjerno sam drugaciji"...
:dolazi tiho... i postaje istorija:
Ledeni-to su oni o kojima pričam-da im treba spoljna pomoć tipa "gle' te me,ja sam UUUmetnik" :)
Ja sam tu fazu prerasla još na studijama,sad rekli bi ljudi-izgledam standardno(za svoje godine-eto ti šlagvort) :)))nimalo "umetnički" :))
Jacka,onaj ko to radi zbog slave,imena..to je po meni-nja.Al' uvek volim takve sagovornike koji zdravorazumski razmišljaju bez obzira bio to njihov fah ili ne. :)
Iiii...stiže oluuujaaa :)))
Ma daj, koja je to glupost: sad ću da se obučem ko nakarada i da idem kroz ulicu pa da svi vide kako sam ja cvrcnuti umetnik! Koja vajda, samo oteraju sve oko sebe...
Hvala, ako sam dobro razumela... :) Pa ja tako previše razmišljam pa sam i sdo toga stigla, ali gledam da sam realna iako se ne razumem potpuno...
Nego šta si nego dobro razumela :))
Slikanje,crtanje je isto kao i svaki drugi ZANAT-vežba,rad i rad.
Ja sam malo zaHrđala,ali počinjem ponovo-daće Bog.
Nit' je potreban onoliki alkohol,niti neke druge supstance.Mir i red u glavi i rad,rad,rad-kao i za sve drugo.
Mrzim kad neko mistifikuje to i trabunja nerazumljive reči umesto analize dela.. :)
Ma koji rad, crna ja, nije bilo deteta sa više crteža od mene, al' sam ostala na čiča-gliši :) Kad se nešto ne ume, onda se i ne skrnavi! Ja to tako držim. :)
A ova mistifikacija...To se vidi kad je nekom prosto takav vokabular, al' se vidi i kad se neko da 'prostiš proserava... Takvi su mi odbojni jako... Nekad me nateraju i da ih opasno spustim, ali retko imam energije za takve. Zanemarim i ćao-zdravo...
Jao sto smaaaraaas!
I očekivan gost u svom protrčavanju kroz sajt :)
Jao,Jacka-ko da sam te ja rodila!Hehheheee!!! :))
Meni trebalo 100 godina da se opasuljim i raščistim to u glavi,al' ti režeš ko Hanzov mač! :)))Lepo ja kažem-menadžerka :))
A to-da "spustiš" nekog buzdovana u jeku drobljenja o "delu"..neprocenjivo! :)))
Hahahaha... u zadnjih par dana mi svi kažu da sam kao on/a! Počeću da se brinem za lični integritet! :) Gde god se okrenem, još jedna ja! :)
Neprocenjivo, jašta... :)
Uuuu,ja bih bila srećna da mi tako kažu! :))
Ja bih bio srecan da Jacka malo cuti ;)
Bradonjo,nemoj tako.Ovo su razgovori za velike. :)
E, pa zavisi ko... Ajd još sam i dobro prošla koji put (ko sad, ako smem da dobacim :) ) Al kad mi neki zamlata kaže svako malo: Pa ti si ko ja, dođe mi da iskočim iz kože... Nisam valjda majku mu, samo mi prođe kroz glavu...
OMG!!! Odo ja! Osušiće mi se znoj, odoh da umočim bradu u sjenički sir.
Ehehheee,joj,znam takve situacije.. :))
E,a meni milo ako si stekla takav utisak da si sad "dobro prošla" :))
BU!!!
Сторм...