Prijava

Od sada moderatori imaju uvid u detaljnu analizu glasova i ako procene da je neko "hejtovao" imaju mogućnost da ga proglase hejterom što dovodi do:
oduzimanja svih negativnih glasova koje je ostavio u profilu će mu zauvek (dobro sad, ne baš zauvek :)) stajati "hejter", npr: http://vukajlija.com/recnik/autori/8362

Znam da je malo radikalna mera, ali mislim da je dobra jer nije previše destruktivna (kao npr. konstantna nerviranja drugih koji "igraju" pošteno, banovanje zbog glasanja, brisanje profila i sl.).

Kratko i jasno, bravo!++++++

Okej. Ovo je malo riskantno za mene čak.

Bolje da radi sopstvene sigurnosti prestanem da glasam. :)

Riješio Kaizen da zavadi ljude, mora da ga je Amerika platila...

Predlažem još nešto: pored palca gore i palca dole uvesti još jedan prozorčić sa oznakom nula,kojem bi se promenila boja ako je na njega tipovano.

U momentu kad se neko odluči za nulu i tako glasa,nebi mu se otvarale oznake sa palčevima i u tom momentu nebi imao mogučnost da vidi već ocenjeno i rezultat. Isto tako na definiciju ocenjenu nulom nebi se mogli davati komentari (uz ono slavno JEBIGA ,nema to što ti tražiš).
Naravno sa tim (+,- ili 0)je glasanje za tu definiciju definitivno za tog korisnika završeno. Onemogučiti davanje komentara bez predhodno date ocene.

Poanta mog predloga je u tome,da kod pretraživanja definicija i najnovijih i najstarijih imamo mogučnost da vidimo da smo tu definiciju već "obradili".
U nekom momentu,zbog otsustva sa računara(možda i na duži period) prođe masa definicija,a onda kad pristupimo ocenjivanju ponovo čitamo definicije koje smo ranije pročitali a nismo ih ocenili.

Mojim predlogom,palčevi i nula sa promenom boje bili bi dobar znak da su definicije već prošle ocenjivanje.

Kaisene,da li ovo stupa na snagu od ovog trenutka ili deluje i unazad? (Navijam da deluje i unazad)

Deluje i unazad kao i evidencija ko je za koga glasao.

može i unazad :)

@mali prst: deluje i retroaktivno u smislu da moderatori imaju uvid u sve dosadašnje glasove. e sad na njima je da označavaju "hejtere" u skladu sa tim.

Da! To je izraz koji sam tražio. Retroaktivno. Hvala ti Kajz.

ok. Doduse ja sam nocas prvi put seo posteno i procitao sve definicije o caku norisu, i podelio sam gomilu glasova, što + , što -

Екстраааа.. Значи аутор "Деа" одмах може да се прогласи хејтером :)) Шалим се наравно нема везе опростио сам! Ово је екстра идеЈа ! А Сурови може да добијуе улогу хејтер на квадрат "Хејтер"2" :))))

ovo zadnje nisam razumeo,jel prepoznatom hejteru se oduzimaju svi negativni glasovi,e sad jel se ponistavaju oni minusi sto je on dao

Ovo treba biti i radikalnije. Kao i svakoj mafiji hejterima treba oduzeti svu stečenu imovinu. Vratiti ga totalno na nulu: oduzeti mu sve pozitivne glasov koje je on dobio. Ran na početak. Definicije mu ostaviti samo sa negativnim ocenama,pa neka prođu ponovno ocenjivanje.Pa ko voli nek izvoli.

Jel Gazda Kaiz, pa samo si jednog ufatio do sad.? 1 pitanje. Kako da iskazujemo sumnju? jel tebi na PVT ili javno?
Samo da ne bude ono komunistički "drug noriscak je hejtovao komitet i ugrozio bratstvo i jedinstvo SFR Vukajlije" pa da se svi hejtujemo.
pozzz.

verovatno me je kursula i hejtovao,al kurac,sad ne mogu da mu vratim milo za drago:)))))))))))

Na šta bi ličila sad knjiga utisaka da je Kaizen otvori kursuli. Vulgarnost je blaga reč.

@vule95: hejteru se poništavaju negativni glasovi koje je on dao drugima. dakle efekat je kao da nikada nije ni glasao negativno.

@noriscak: više ih je uhvaćeno, samo još se razmišljam da li da napravim javni stub (listu) srama.

prijavljujte gde god hoćete, na pvt moderatorima, ili otvorite posebnu temu za to.