Od sada moderatori imaju uvid u detaljnu analizu glasova i ako procene da je neko "hejtovao" imaju mogućnost da ga proglase hejterom što dovodi do:
* oduzimanja svih negativnih glasova koje je ostavio
* u profilu će mu zauvek (dobro sad, ne baš zauvek :)) stajati "hejter", npr: http://vukajlija.com/recnik/autori/8362Znam da je malo radikalna mera, ali mislim da je dobra jer nije previše destruktivna (kao npr. konstantna nerviranja drugih koji "igraju" pošteno, banovanje zbog glasanja, brisanje profila i sl.).
- M
Riješio Kaizen da zavadi ljude, mora da ga je Amerika platila...

Predlažem još nešto: pored palca gore i palca dole uvesti još jedan prozorčić sa oznakom nula,kojem bi se promenila boja ako je na njega tipovano.
U momentu kad se neko odluči za nulu i tako glasa,nebi mu se otvarale oznake sa palčevima i u tom momentu nebi imao mogučnost da vidi već ocenjeno i rezultat. Isto tako na definiciju ocenjenu nulom nebi se mogli davati komentari (uz ono slavno JEBIGA ,nema to što ti tražiš).
Naravno sa tim (+,- ili 0)je glasanje za tu definiciju definitivno za tog korisnika završeno. Onemogučiti davanje komentara bez predhodno date ocene.Poanta mog predloga je u tome,da kod pretraživanja definicija i najnovijih i najstarijih imamo mogučnost da vidimo da smo tu definiciju već "obradili".
U nekom momentu,zbog otsustva sa računara(možda i na duži period) prođe masa definicija,a onda kad pristupimo ocenjivanju ponovo čitamo definicije koje smo ranije pročitali a nismo ih ocenili.Mojim predlogom,palčevi i nula sa promenom boje bili bi dobar znak da su definicije već prošle ocenjivanje.

Ovo treba biti i radikalnije. Kao i svakoj mafiji hejterima treba oduzeti svu stečenu imovinu. Vratiti ga totalno na nulu: oduzeti mu sve pozitivne glasov koje je on dobio. Ran na početak. Definicije mu ostaviti samo sa negativnim ocenama,pa neka prođu ponovno ocenjivanje.Pa ko voli nek izvoli.