NOVO: Borba protiv hejtera
  • kaizen

Od sada moderatori imaju uvid u detaljnu analizu glasova i ako procene da je neko "hejtovao" imaju mogućnost da ga proglase hejterom što dovodi do:
    * oduzimanja svih negativnih glasova koje je ostavio
    * u profilu će mu zauvek (dobro sad, ne baš zauvek :)) stajati "hejter", npr: http://vukajlija.com/recnik/autori/8362

Znam da je malo radikalna mera, ali mislim da je dobra jer nije previše destruktivna (kao npr. konstantna nerviranja drugih koji "igraju" pošteno, banovanje zbog glasanja, brisanje profila i sl.).

• Crying Knife

Kratko i jasno, bravo!++++++

• piro

Lepo, lepo...

• Hydrog3n Cyanide

Okej. Ovo je malo riskantno za mene čak.

Bolje da radi sopstvene sigurnosti prestanem da glasam. :)

• M

Riješio Kaizen da zavadi ljude, mora da ga je Amerika platila...

• kuvajlija

Predlažem još nešto: pored palca gore i palca dole uvesti još jedan prozorčić sa oznakom nula,kojem bi se promenila boja ako je na njega tipovano.

U momentu kad se neko odluči za nulu i tako glasa,nebi mu se otvarale oznake sa palčevima i u tom momentu nebi imao mogučnost da vidi već ocenjeno i rezultat. Isto tako na definiciju ocenjenu nulom nebi se mogli davati komentari (uz ono slavno JEBIGA ,nema to što ti tražiš).
    Naravno sa tim (+,- ili 0)je glasanje za tu definiciju definitivno za tog korisnika završeno. Onemogučiti davanje komentara bez predhodno date ocene.

Poanta mog predloga je u tome,da kod pretraživanja definicija i najnovijih i najstarijih imamo mogučnost da vidimo da smo tu definiciju već "obradili".
    U nekom momentu,zbog otsustva sa računara(možda i na duži period) prođe masa definicija,a onda kad pristupimo ocenjivanju ponovo čitamo definicije koje smo ranije pročitali a nismo ih ocenili.

Mojim predlogom,palčevi i nula sa promenom boje bili bi dobar znak da su definicije već prošle ocenjivanje.

• mali prst

Kaisene,da li ovo stupa na snagu od ovog trenutka ili deluje i unazad? (Navijam da deluje i unazad)

• Hydrog3n Cyanide

Deluje i unazad kao i evidencija ko je za koga glasao.

• Surovi

može i unazad :)

• kaizen

@mali prst: deluje i retroaktivno u smislu da moderatori imaju uvid u sve dosadašnje glasove. e sad na njima je da označavaju "hejtere" u skladu sa tim.

• Hydrog3n Cyanide

Da! To je izraz koji sam tražio. Retroaktivno. Hvala ti Kajz.

• Korle

ok. Doduse ja sam nocas prvi put seo posteno i procitao sve definicije o caku norisu, i podelio sam gomilu glasova, što + , što -

• Љижанин

Екстраааа.. Значи аутор "Деа" одмах може да се прогласи хејтером :)) Шалим се наравно нема везе опростио сам! Ово је екстра идеЈа ! А Сурови може да добијуе улогу хејтер на квадрат "Хејтер"2" :))))

• .Vule

ovo zadnje nisam razumeo,jel prepoznatom hejteru se oduzimaju svi negativni glasovi,e sad jel se ponistavaju oni minusi sto je on dao

• kuvajlija

Ovo treba biti i radikalnije. Kao i svakoj mafiji hejterima treba oduzeti svu stečenu imovinu. Vratiti ga totalno na nulu: oduzeti mu sve pozitivne glasov koje je on dobio. Ran na početak. Definicije mu ostaviti samo sa negativnim ocenama,pa neka prođu ponovno ocenjivanje.Pa ko voli nek izvoli.

• Korle

Jel Gazda Kaiz, pa samo si jednog ufatio do sad.? 1 pitanje. Kako da iskazujemo sumnju? jel tebi na PVT ili javno?
    Samo da ne bude ono komunistički "drug noriscak je hejtovao komitet i ugrozio bratstvo i jedinstvo SFR Vukajlije" pa da se svi hejtujemo.
    pozzz.

• .Vule

verovatno me je kursula i hejtovao,al kurac,sad ne mogu da mu vratim milo za drago:)))))))))))

• Korle

Na šta bi ličila sad knjiga utisaka da je Kaizen otvori kursuli. Vulgarnost je blaga reč.

• kaizen

@vule95: hejteru se poništavaju negativni glasovi koje je on dao drugima. dakle efekat je kao da nikada nije ni glasao negativno.

• kaizen

@noriscak: više ih je uhvaćeno, samo još se razmišljam da li da napravim javni stub (listu) srama.

prijavljujte gde god hoćete, na pvt moderatorima, ili otvorite posebnu temu za to.