Koncerti

  1. uhvatio sam znojnicu koju je bacio Dave Mustaine

    sad možeš komtno dumreš :)

  2. K.K. Downing je napustio Judas, bas pred pocetak turneje. PU!!

  3. http://judaspriest.com/news/fullstory.asp?id=31894B27-BD13-43BA-84F0-6A11B4F9D835

    Evo, objavili su na zvanicnom sajtu. Ja licno ne verujem da je otisao iz cista mira, mislim da ima neke zdravstvene probleme.

  4. Hmmm, ne znam, nadam se da ce da se vrati do jula... A ako se ne vrati, ko ce da ga zameni, bas se pitam.

  5. Vec su nasli zamenu, neki Richie Faulkner.

  6. A ko da je bitno,all hail Halford.

  7. Креатор на Егзиту, нисам сигуран који дан, молим помоћ?

  8. Jeb'o im Egzit mater! Stvarno nemam pojma koji su dan, pokusao sam da nadjem, al' ne nadjoh.

    Nego, jel ima neko da kaze nesto za sto Tarja Turunen dolazi da peva na MOTO SKUPU U DEBELJACI?

    Kako? Zasto? Sta, pevace ispod satora u nekom selu? Ono, ufur 200 dinara, dolazi ko stigne, mali cigani da je gadjaju dinarom? Sta ce joj to? Ili su je ovi nasi nesto gadno slagali i nije svesna da ce da peva na livadi, ili oni lazu nas, ali zasto bi njen sajt lagao?

    http://www.tarjaturunen.com/?p=1603

    Moze ona da mi peva ispred kuce, ne verujem da bih isao da je gledam, nezanimljiv mi je njen trip, ali ipak je ona u neku ruku svetska zvezda i ne bi trebala da peva na livadi nekoj, ipak je to ispod njenog nivoa. A?

  9. Из поузданих банатских извора сазнао сам да Тарја ДОЛАЗИ. Пре тога су помињани ВАСП или Моторхед, али то су биле испале, а ово је озваничено на сајту. Боли ме курац што је усред испитног рока, ја морам видети ту жену. За Беликурац/ЈП не знам да ли ћу имати кеша, а на Креатор нема шансе да одем, много скупо, а и дрљави Егзит са распаднутим напајданим британским њушкама.

    Е да, Гоблини у СКЦ-у 28. маја, ако не буду шиљили кару са ценом карата могло би да се оде.

  10. Гоблини у НС 27. маја ;))

  11. Је л имаш неку информацију пошто ће бити карте горе код вас?

  12. Пошто се ради о фестивалу Ту би Панк (свира и Ритам нереда), и пошто се одржава два дана, цена за оба дана ће бити 1200, а појединачно - 800 кинти. Тако пише у данашњем издању 24сата...
    Јеб'о га ја, морам ићи.

  13. A objasnjenje za Tarjin dolazak?

    Svaka cast onom ko je dovukao, u svakom slucaju.

    Sve mi se nesto cini da joj je ovo poslednji put da dolazi u Srbiju, jer izgleda nema pojma gde zapravo dolazi, tako da-jebes ispitni rok, ako je gotivis-idi gledaj.

    дрљави Егзит са распаднутим напајданим британским њушкама.

    :)

  14. Ко још долази у Дебељачу?

  15. Ма који курац. Баш ће да дође. У Дебељачу.

  16. Долази у Дебељачу, ни ја нисам веровао испрва. Имао сам прилику да је слушам у СКЦу 2008. Био јебачки концерт, одлична атмосфера, два месеца сам скупљао кинту и фалило ми 400 ђунти, нико није хтео да позајми, јајаре.

    Капирам да ће Гоблини да муну цену петсто до сома. Е сад, ако буде целих сома, који је то онда курац панк ако мораш да будеш буржуј да би отишао на церт.

  17. Е, али ко на курац све добре свирке буду увек у сред јебених рокова. Не знаш где ти је дупе, а где глава, још се кидаш што ниси отишао на неки концерт.

    Моја теорија: Јудеомасони намерно користећи оружје звано рокенрол, саботирају школовање великих маса људи, јер им висок проценат образованих никако не одговара.

  18. Ја већ скупљам кинту и за БГ и за НС. Макар јела сува 'леба два месеца, ја отић' морам.
    Где је уопште Дебељача? У Недођији?

    Едит: Јесте. Ђубрад, морали су Сонисфир у Бугарској да ставе у јуну да буде. Враг им матер оседл'о!

  19. Близу Панчева, на пример.
    ЕДИТ.

    Јудеомасони намерно користећи оружје звано рокенрол, саботирају школовање великих маса људи, јер им висок проценат образованих никако не одговара.

    Word.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.