Prijava

Exit 01, 03, 04, 06, 07, 08, 09, 10 (ko bi izvođače više popamtio)
i pojedinačni festivali u BL i okolini sa "važnijim" imenima (Demofest, ExYu Rocks)
Depeche u ZG 2007
Massive u ZG 2009
domaći bendovi i svirke: možda jedino Evu Braun nisam slušala :))

editovah i kako bilo..nisam znao da i to treba...

mlada sam te nisam posetila bog zna kol'ko koncerata..
ali tu su Rollong Stones, AC/DC, Deep Purple, Foreigner, Guns n' roses.
i mnooooogo domaćih (van gogh, generacija 5, six pack, čbs, električni orgazam, night shift itd..)

Свашта сам слушо лајв, али свашта мајку му јебем. Сад ми жао што нема скоро ништа добро, да се искачем и ишутирам.

Нисам от'шо на Блокаут, то бих волео да чујем, а жив сам се појео што нисам отишо на Флејмсе, мада сам се после искулирао када сам чуо да су свирали ове нове геј ствари. Иш'о сам у другој трећој средње много више на концерте, ал сам се нешто у задње време зачичио, слабо идем било где,само блејим на локалу и циркам. Ове године, ако не рачунам бир фест и Ал мај синс, чуо сам само Соулфлај. Диесајд исто не отидох био кратак за кеш, а њих волим маму им, поготово први албум. Слабо је било интересантних ствари ове године, надајмо се врућој 2011.

Е да, зајебали ме за Белфегор, маму им јебем, отказано.

mene ispalio slayer...

sad kad videh maggota, 'tela sam da se pojedem što nisam išla na slipknot.

Ја не знам одакле да почнем. Нећу помињати ништа домаће, јер се увек сморим, међутим на Апартману сам био два пута, и маторци кидају, то је једини домаћи Хард ен Хеви бенд који ценим.

Гледао Корпсе, Морбид Ејнџел, Тестамент, Антракс, Мејдене, Били Ајдола по једном и Металику, Слејер, Мегадет два пута. Навео сам само велике звезде, бендове типа Бенедикшна и остале маторце за које многи нису ни чули не бих наводио.

Да, жеља ми је да одем да гледам Бритни Спирс, јер ће тамо да буде пичака за извоз.

Jao, Morbid Ejndžel! To budi uspomene iz mladosti! :) Mada, ne vjerujem da bih ikad otišla na koncert. Kako bilo?

Пффф, како је било??? То је једини Дет метал бенд који звучи савршено уживо. Ја то кажем јер никад не пијем на концертима великих имена, напијем се после, док овако желим да чујем кад ће да испадну :)). Још кад видиш оног Треја кол'ки је то човек, а још 'нако леп, мајку му... Комплетан угођај.

Nisam ja baš toliki fan, ali su mi obilježili prve srednjoškolske godine, uz Obituary i Ministry. Ne mogu da se zamislim više u tom flmu, jebga. Bila sam na Ministryju, doduše. Nije loše bilo, kad se uzme da sam odavno otpadnik od te struje. :))

Ма, ја нисам баш отпадник, али ретко слушам. Искристалисао сам свој укус и остао ипак на Трешу, као најбољем метал правцу.

А ово је бенд који бих највише волео да гледам, али на жалост распали су се. Чувена "Пјесма над пјесмама"

http://www.youtube.com/watch?v=d7oGGud2Jk4&feature=related

ТО ДАНКАНЕ!
Окупили су се они поново пре коју годину,наишао сам на те информације негде на нету,али Мајк Амот сад највише ради са Арч Енеми (и њих бих волео да гледам уживо)... Сад скупљам кинту на време и чекам следећу годину после јуна. :)

Иначе Дилану скидам капу како је успео да као толики смор постане икона популарне музике.

Па због шугавог Арч Енемија су и престали да раде, јебем им бога! А да доведемо Анајалејтор ми у Србију? Мислим да би Џеф свирао овде за мале паре :))

Зашто да не? Кад су могли у Мађарској,моћи ће и овде :)
А дотле,и даље чекам Содом :))

Ма, били у Бугарској, 7 дана после Биг Фоур, али ја сам био декинтиран, знаш да сам ишао и у Пешту и у Софију за кратко време, и био по пар дана свугде, и нисам хтео са циганима и клошарима у хостеле него смо ишли у хотеле, јбг... То нам појело много лове, а гледао бих Џефа, само тако. Иди оживи нам тему :))

П. С. Јебо те Содом, и немачки панк(оно није треш хаха), једино што им ваља је обрада Сајмона и Гарфанкла, Хејзи Шејдс ооф Винтер. :))

Не ми дираш Ујка Тома :))

Јебо те Каркас и Креатор :)))