Koncerti

1. Креатор,што да не :))

2. И Гама Реј и Евер Греј, и Грејв Дигер и Хелоуин, јебали те сви немачки металци :)))

Шалим се, кришом и ја пустим понешто од овога, тачније од свега по мало :)

3. Иначе,ко се сети неког доброг концерта да има следеће године,нека баци буву овде,да ја могу да скупим кинту на време :)

4. Знаш да ја добијам инфое из прве руке, ортак ми уређује онај Ноктурно магазин и има контакте са многим бендовима. Преузимам на себе да ти јавим, и пре него што остали сазнају :)

5. Важи,фала лепа на колегијалности. :)

6. Увек... Само за тебе и да не спемујем више :)

http://www.youtube.com/watch?v=mV3RTQzW2Lw&feature=related

7. ГРЕЈВ ДИГЕР!
    А јеси сконтао да сваки њихов албум ,,случајно'' прати филмски опус Мела Гибсона? :))

8. Наравно :))

9. Joj, vas dva drugara, pustite i druge malo na ovu temu. :))

10. Ми кад се ухватимо,не пуштамо к'о сису. :)))
    А имаш ти неки предлог,обавештење или шта? Или оћеш с нама у друштво? :))

11. АЈОООООООЈ, ТУЦИТЕ МЕ МОЧУГАМА!

Ѕаборавих АЦДД, гром ме спалио! најбољи церт у Србији икад.

12. Metallica 2004.
    Pepersi - zaboravio.
    Lenny Kravitz 2008. - arena
    Exit 09 i 10.

13. Додајем, Ејси гди си у имали супер концерт, најближи Стоунсима, мада ми се онај ватромет на крају није допао, то им је вишак али све у свему ок, драго ми је да сам их слушао.
    Нико није поменуо Зи Зи Топ колико видим па ето и њих да додам, Били шмекер, Дасти као по казни а Френк ни толико. Ипак, добар коцерт, не могу да оману са толико култних песама.

14. 19.11.2010. Sabaton & Alestorm u SKC-u!!! wooo hoooo!!!!

15. Najbolji koncert na kome sam bio? Hmmm.

Dva Blind Guardian koncerta u Beogradu, Destruction 2005., Exodus 2006. i Morbid Angel 2006. I naravno Mejdeni 2009. :)

16. Mlad sam još,nisam išao ni na kakve veće koncerte ( ako se ne računa Beer Fest)
    Ali možda idem na Floyde u Zg, a na Blind Guardian idem sigurno :D

17. NILE + Melechesh + DEW-Scented + ZONARIA + Darkrise - 26. Januar 2011.

ljudi NILE I ZONARIA! ovo se ne propusta :D samo cenu da jave

18. Е,нисам видео да си и ти ставио овде,ја то ставио на другој теми.
    Ја идем сигурно,посебно због Најла :))))

19. Ја имам следећег месеца Сабатоне, :))
    и наравно да идем :р

20. Ko će na Blind Guardian u Zagreb? Ne slušam ih posebno, al' ide dosta moje raje, pa idem da se malo izgotivim.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.