Koncerti

  1. Gospod Bog

    WS- Dojaja
    JP- Nisam bio

    Au, Boze, ovo ti je smrtni greh. :)

  2. WS - Iskidali, napravili bolju atmosferu od Dzudasa.
    JP - UNISTILI CELU ARENU NAJBOLJOM SVIRKOM KOJU SU MOGLI DA PRUZE!!! Jebeno je bilo do jaja. I jos sam uhvatio tiptonovu trzu! (Ziljavi smajli)

  3. Ws je bio do jaja,ali prejebeno kratko.A Prist......Sunce li ti jebem.....Pobedili su zivot...Ne znam dal ce neko skoro da napravi onakav sou...Uzgred,glasovi su im fenomenalni,ok da imaju 30 a ne 60 i kusur godina....Raspametio sam se.....

  4. ws - прејебано
    jp - стајала сам по страни
    атлантида победила хахах XDDD

  5. Пу јебемти, знао сам да је требало ићи. Ал' то је значило да је до Џудаса требало трпети Вајтснејк два сата, зато сам одустао.

  6. атлантида победила хахах XDDD

    E, ozbiljno, predgrupe su bile teski smor, oni hrvati posebno.

  7. Онај њихов певач као сад песма са нашег трећег албума, а ми сви као шта који курац ви сте издали и први? Тотално непотребно, изморили народ :)

  8. Је л' се примао Немањица?

    http://fsa.zedge.net/content/7/9/7/1/1-6883990-7971-t.jpg

    Је л' свршавао у гаће што је предрупа Ђудасима? :)

  9. Хахахаха. Где није бре..ко их је довео ту да ми је знати.

  10. Је л' се примао Немањица?

    Јеботе ала бих ја њега газијо.

  11. Брате, Вајтснејк којекако готивим и били су ми пријатни за слушати и уживао сам. Већина публике је за време Џудаса била еуфорична попут гомиле људи на хладној железничкој станици. Цупкају да се не смрзну. Иначе, Џудаси су што се мог тела тиче изазвали само глувило на десно уво и пишти к'о ненормално од синоћ не могу да спавам хоћу да полудим.

  12. Предгрупе, голо говно.

    Онај њихов певач као сад песма са нашег трећег албума, а ми сви као шта који курац ви сте издали и први? Тотално непотребно, изморили народ :)

    Тај фазон. Били су и довољно оптимистични да помену како можемо купити албум на излазу. :преврће очима:

    Снејк су могли и дуже, мајку му, али свјдн покидаше, а Џудасима свака част! ВС су ми били приоритет за синоћ, али ЈП несумњиво беху бољи.
    Похвално је и што није било кашњења. :)

  13. Да све је ишло по плану, а поготово сам уживао у музици између бендова. Залегао доле запалио цигарету и слушам Сабат.

  14. Vajtsnejk sam isao samo da cujem 2-3 pesme i istrpim do Dzudasa, ali sam promenio misljenje, bili su super. Dzudas necu da komentarisem, toliko je bilo dobro, da sam juce umro, bilo bi mi ok. :)

  15. BOLE ME USI NE CUJEM NISTA, IMAM UPALU MISICA SVUDA PO TELU, ALI I TRZALICE REBA IZ SNEJKA I RICIJA IZ DZUDASA :DDDDD a da me obezbedjenje nije zajebalo imao bih i palicu batice iz snejka.Inace, ja i ortaci smo headbangovali zajedno sa ricijem, neverovatan osecaj :)

  16. Bilo je neverovatno! Nisam ocekivala da ce whitesnake biti onako dobar, ja dosla zbog judasa. Judasi pokidali.

  17. Ја сам реално дошао на концерт због вајтснејка, а џудазе никада нисам слушао док нисам сконтао да свирају са њима. Били су добри, и једни и други, ал' ВАЈТСНЕЈК је победник био пре него што је почео концерт :)

    Могли су, до душе, мало дуже да свирају. Џудази су око 2 сата, можда и више, а они свега сат и по.

  18. Na Whitesnake je bilo do jaja. Zaista. Svidelo mi se mnogo.
    Ali sam popizdeo kada je dosao Priest! Ludilo! Jebeno mi nije dobro i sada...
    Boli me vrat, glava, noge, ledja... (Decko, ajde ustani da sedne, baka!) Jedva pricam...
    OOOOOOooooooo da je karta bila i 5.5k vredela bi svaki dinar!

  19. Snejk prekratko, jos se svi nabili napred, nije moglo da se dise.
    Samo sat i koji minut preko. Jako kratko. Kao da su predgrupa.

    Prist oprali, najbolji deo mi je bio:
    http://www.youtube.com/watch?v=a0xb4AkmGWw

  20. Koliko su Judasi jebeno kobjasnili.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.