Koncerti

1. Heidenfest 2011...preskocili nas naravno, sani jebene Slovenija i Madjarska a lajnap da se useres...Fintroll, Turisas, Alestorm...na ekstended koncertima u Nemackoj i Wintersun...JEBEM TE ZIVOTE!!!!

2. Elem, posto Vejdera izgleda otkazali, ja moram naci neku svirku do kraja godine! Neki ded metal nesto. Zna li neko kad i dje?

Izmolio sam od gospodje majke pare za metal fest u 'Rvatskoj. Ima li neko ko planira na to cudese? I sta mislite o ideji da idem sam ako se ne nadje neko?

3. Ajd' opet ja. http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/290797/Black-Sabbath-u-Beogradu Bilo bi mnogo do jaja da je istina, ali cisto sumnjam.

4. Брате ако буде Сабат, братеееееее.

5. kornjačo brate, ja bih se pazio :P biće hladno pivo 12.12 u hali sportova... Treba otići...

6. ispravak, 2. Decembra

7. Шабат смеће. Пи, пи.

8. Sabat u Beogradu....

9. Ko sve ide na Black Sabbath?

10. Ја сам већ тамо лолол

11. Jedan rif i tamo ste :)

12. То се не пропушта

13. Ja idem garant, Storma mi reče da ide, Burzum i Reme isto valjda. To je valjda to za sad. Mada kontam da će još ići ljudi.

14. Па ићу ја 100%. Мисим да се карте продају од 5. децембра, начи леб и вода док не скупим новце.

15. Idem i ja 100%, ne smem to da propustim.

16. Je l' može neko da mi kaže koliko su karte, odnosno zna li se još uvek? Ja ću verovatno ići...

17. Pa kreće prodaja od 5. decembra i mislim da će da bude oko 3000 ili više u zavisnosti od vrste karte.

18. Ја идем сто посто

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.