Prijava

vidi ove sa pvtovima i licedlanovima
a kakav smo samo skk niz mogli napraviti :)

Haha, brate, realno. Ne mogu da naprave svaki turneju za sebe? Sviraju zajedno jer ne mogu da privuku publiku sami za sebe? Jedni su drugima predgrupa? Ne kontam. Vece pare ce skupiti ako idu zajedno?

Не знам, постави питање на музичком квизу, ја сам вечерас некомпетентан да ти дам одговор.

Ovde dolaze Papa Roach i Pixies.

Jedni su drugima predgrupa?

Da, Snejk je predgrupa Džudasima.

Dobro, to menja situaciju. Onda mi je samo snejk opao u ocima. Ja sam njih kontao kao veliki bend.

Dobro, to menja situaciju. Onda mi je samo snejk opao u ocima. Ja sam njih kontao kao veliki bend.

Ozbiljno, reci mi na čemu si...

Snejk vec 2 godine radi zajedničke turneje sa bendom, kao neka oda saradnji između ta dva benda. A i ionako novi album Snejka izlazi u martu, tako da mu ovo služi i kao promocija albuma.

Rosoneri

vidi ove sa pvtovima i licedlanovima
a kakav smo samo skk niz mogli napraviti :)

* pre 2 sata

Sve sto je dobro mora da se svrsi

Nekako mi to ima mnogo komercijalan karakter. Ne znam. Ne rispektujem tu ideju, iako je nama koji kupujemo kartu to idealno.

Zajklone lepo si sklopio ovo :D

Da. Tako sam i ja razmisljao. Nekako mi se vise svidja kad naprave koncert samo za sebe. Iako znam da je i to komercijalno, opet imam neki osecaj... Kao, nisi platio kartu da bi ti se samo izredjali, nego si dosao na koncert bas njih, i bas oni treba da ti sviraju, jer su oni strava, i zele da posvete neko vreme samo tome da sviraju pred publikom. Ovako, kad ih ogranicis vremenski, nekako je.. Bedno.. Subjektivan osecaj, ali je tako.

Ajoj brate, samo kupi kartu i idi slušaj muziku ako želiš. Sledeću priliku da slušaš i jedne i druge ćeš verovatno dobiti juče.

Niko se nije bunio za Bgi 4 u Sofiji, svi su svršili u isto vreme kada su videli 4 benda zajedno. Još da je Dio bio tada, laka mu crna zemlja, to bi bilo zlo i neverovatno.

A ovo se dešava jednom za života.

Bio sam na AC, gledao Angusa sa 5 metara,bio na Mejdenima, razgledao Dikija i Herisa sa 5 metara, još ako ovo uspem, mislim da je to to.

Chavez vidimo se na 5 metara od Halfija :)
Samo, jesu li izbacili karte? Proverio sam skorije u Kraguj turistu i nema ih, kaže lik tek za dve nedelje do mesec dana...

Kraguj turist ONI JEBU

E, izvinite sto sam vam prekinuo kombo, samo sam hteo da pomognem coveku. Slucajno sam zapao na temu, a tema mi nije preterano zanimljiva, jer ne volim Dzudase i Snejk, pa se nisam trudio da detaljno iscitam sve, ali se slazem da je ono sto je lik napisao stvarno "Шкк?".

Kasno je sad.....kasno....

Kazem, subjektivan osecaj. Mene nervira kad treba da se nadjem sa nekime i da se zezamo, a on se dogovorio posle toga da se vidi sa nekim drugim, ili ima neku obavezu, neko sranje. Sve i da imamo cetiri sata da pricamo, ne mogu da se opustim tako. Osecam se ograniceno, i kao na traci. U fazonu "Tvoj termin je od tad do tad". Jos jendom kazem, to je samo subjektivan osecaj, meni to izgleda kao na traci, i zato se meni ne dopada taj koncept.

Brate ako ti se ne svidja, nemoj da kupujes kartu i da ides, ali rekli su bice ukupno oko 4 i nesto sata, tako da je dovoljno i za jedne i druge.

Nego ko će da im bude predgrupa? Ja sam čuo da će Kraljevski Apartman, a sad ne znam koliko je to tačno...