Koncerti

  1. hoce li biti jedan konc?
    posto sam negde video na temi da ce biti 2 veceri.

  2. А још нису дали цену за Вајтснејк и Џудасе, колико видим.

  3. Pa jesu oni normalni, u 7 dana razlike i Judas Priest+Whitesnake i Santana, pa sta treba, da prodam bubreg?!

  4. У Пријепољу у суботу имате Рибљу Чорбу, упад је џабака, па ко воли а живи близу, ето прилике..

  5. Чак немој да кукаш, ја још морам и Џоа Кокера да слушам.

  6. А код нас долази Краљевски апартман!

  7. 19. фебруара.

  8. Могао је неко од ових да наврати јесенас, а не да се сви набију у месец дана.

  9. U nedelju dana lolo.

  10. Rodzer Voters Wall....Pesta ili Zagreb??

  11. Бојим се да Џудаси опет неће свирати, јер је Арена можда превелики залогај. Ја сам пре 2 године имао карте са бројевима 000001-000003. дакле, чим су пуштене ја сам купио, плашећи се навале, јер читамо и дана данас по нету, видимо по граду ликове који свршавају(као) на њих и ту врсту музике, па сам контао неће карата за два дана бити. Кад је Халфорд објавио да је болестан било је прошло већ неко време, и ја одем да заменим карте. И онда ми лик рече да је за тих 5-6-7 дана на три места продато свега 200 карата! И да он сумња да је Халфорд слагао за болест, јер неће да свира за 5 људи. То само говори о нама, нашим метал позерима су пуна уста метала и метал бендова, знају све јер могу да изгуглају, куну се у Џудасе и сличне бендове, али кад треба дати 20 евра за карту, онда седе кући и гледају Гранд Параду. Немам ништа против, али онда прекините да поеришете! Мене је лично било срамота кад сам пре два лета ишао на Тестамент овде, а простора је толико било унутра да си комотно могао да опикаш фудбал 6 на 6 и да те нико не увати у шутку. Жалосно је колико као народ позирамо у свим доменима, и не знаш ко је гори. Они дизелаши који деци не купују храну да би могли да им купе тике од 15 000 или ови "тру металци" који имају тексас јакне са пришивцима свих живих бендова, дуге косе и огромно знање, али све је то поза... Да стварно воле ту музику карте би плануле за такве величине за 3 дана! Немојмо се заваравати, велика је могућност да на жалост свирке не буде... А турнеја је опроштајна...

    Мене што се тиче даље, чекам април. Слејер опет свира Пешту и Загреб, гледао сам их два пута, а ли желим још јер су сваки пут све бољи и бољи, па ако буде пара идем на оба. А ако не, за један ћу сигурно имати. Пре у ЗГ, јер сви ззнамо како је то јадно кад велики бендови гостују у Мађарској. Публика упропасти концерт, јер су говна неука. А код нас и не треба више да долазе, не само они него сви ти прави бендови који свој жанр форсирају деценијама. Сећам се једне године, сад не знам тачно које. Преко Фемили Турса уплатимо нас тројица, типа за џабака, можда 50 евра пут и карту за Слејера у Пешти. По форумима се могло видети да се глобално свршава на тај догађај, сви иду, сви су тру, пију крв и секташе, маму има јебем ја. Да би ортака звали 3 дана пред концерт и рекли да дођемо по паре, јер се свега 18 људи пријавило, па се пут отказује. Зато и мрзим било какве расправе и разговоре са другима о металу, јер све што сам ја гледао, могли су и ти "интернет теоретичари" да одгледају, али им је било прече да седе у парку и цуцају крмачу пива.... Престао сам са људима да причам на ту тему, али и ове године, као и претходних, видеће ме макар 2 велика концерта. А за остало видећемо...

  12. Dzudase ne slusam toliko, ali zmije slusam tako da bi zbog njih otisao na koncert. E sad, ofrlje ce karta kostati 3000-4000 iljade, na meni je da skupim pare do koncerta i picim. Sve zavisi od para jebem onog ko ih izmisli... : )

  13. Кад је Халфорд објавио да је болестан било је прошло већ неко време, и ја одем да заменим карте. И онда ми лик рече да је за тих 5-6-7 дана на три места продато свега 200 карата! И да он сумња да је Халфорд слагао за болест, јер неће да свира за 5 људи.

    Belgrade and Zagreb Shows Cancelled
    Tuesday, July 01, 2008

    Unfortunately, we have had to cancel two shows - tonight in Belgrade and tomorrow in Zagreb - this is due to Glenn Tipton being ill - he has been pretty sick for about a week now but has struggled on regardless - he has been in a lot of pain and has been told be a doctor that he is suffering from a very painful appendix inflammation and needs to come back to the UK to see a specialist which he is doing today - he has been instructed by the doctor not to perform for a couple of days - this is the first time in the history of Judas Priest that we have had to cancel any shows and we are very sorry to all those disappointed fans - however Glenn's health must come first!

    Many thanks for understanding!

    Jayne Andrews
    1st July, 2008

    Sad je ovo potpuno nova teorija. A sto se tice slabe prodaje karata, to mi je stvarno cudno zato sto znam dosta likova iz Kg-a i Jagodine koji su se iscimali da dodju do Beograda, i kao sto rece Dzimi, cak su ljudi iz Makedonije dolazili.

  14. Да, брате, јесте био Типтон, не Халфорд. Али не мења ствар. А што се тиче људи ван БГ који су долазили по карте, уопште није искључено да их је за тих пар дана било мање од 200. Стоји да су прави фанови дошли и купили карте и испалили се, али веруј ми таквих је јако мало. Углавном су позери :)

  15. Данкане, да се похвалим да идем у Маџарску у априлу на Мегадет и Слејер, па би ми требало пар корисних савета, пошто знам да си ти био у Будимпешти. :)

  16. Ja znam da su mene ispalili samo tako, a bas sam se radovao tom koncertu. :D

    Углавном су позери :)

    Ja mislim da to manje vise nema veze sa pozerima, zadnje 2-3 godine Arena je mnogo digla cene na koncerte. Mislim, dve 'iljade i petsto za jebene Tapovce! Dvadeset i jedna hiljada za neki Sensejsn, nikad cuo. :)

  17. Докторе, има тема коју сам отворио за тај концерт кад сам ишао, тамо сам све објаснио. Иначе, и ја идем на тад горе, али опет ти кажем, више бих волео у ЗГ-у да их гледам, јер је у Мађарској одувек лоша публика. Најбоља је бугарска по мени, рећиће ти и МНФРД, заједно смо били на "Биг 4".

  18. Мени је Маџарска, за моје студентске услове (радим нешто успут) најјефтинија варијанта + имам ортака из НСа који је већ организовао превоз и карте и све за 85 еврова.
    А сад, што се Маџарске публике тиче, то нисам имао прилике да видим, али иде охохо нас из НСа, тако да има да их раздрмамо :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.