Prijava

Za Gazdu. Da li postoji mogućnost modifikacije profila korisnika na linku koji prikazuje njegove definicije. Zašto pitam?? Kad neki posetioc uđe na tvoje definicije, one mu iskoče po popularnosti, i bez obzira na to što on ne vidi glasove, automatski zna da je prva najpopularnija, i glasa nahođenjem predrasuda. Ovo predlažem samo iz razloga da bi i ostale definicije koje su manje popularne, dobile istu šansu (slična stvar kao def.dana). Znam da mogu nakon par dana da ubacim sliku ili video da bih podsetio ili uputio nove članove na svoje definicije,to je ok,jer u jednom danu imaš oko 100 def.koje protrče kroz marginu za 3 sata.Nadam se da je to moguće i izvodljivo da se definicije nasumično poređaju, izuzev ako to nije preteško za server.

Mudro si to rekao, uvijek me je nerviralo to sa def. Bolje da ostane pregled def po datumu i da se napravi neki "shufle" fazon i da tako izbacuje definicije,

Pogotovu što ti na profil dolaze ljudi koje ili oduševi ili iznervira tvoja def.Tako da, ako će da čitaju,neka čitaju sve.

Tako je. Predlog podrzan.

podržavam takođe.

Апсолутно се слажем.. Ово сам и сам хтео да предложим! Подржано у потпуности!!!

Ja sam ga vec predlagao, kaizi rece da ce nekad da bude :) Ali kad...?

jel bi moglo kojim slucajem da se otvori ...kao posteri sto su se otvorili...jos jedan prozor koji bi bio blog... recimo da definicije ..koje su kratke i koje autori smatraju za definicije, budu tu gde jesu...a autori koji preferiraju duge definicije..da ih pisu tamo...kao blog...mislim da bi to bilo i ok za sajt..

Jok. Bespotrebna podela. Predlagano već... :)