Raznorazna pitanja

1. Uđeš o forum s temama na koji bi da otvoriš temu, i ispod definicija piše "Nova tema" i to ti je to.

2. Još jedno pitajne od mene:
    Kako se otvara tema na forumu?

Jee,uspela i ja!! :))
    A tek je milenijum prošao od uvođenja ove opcije.. :))

3. Podsjeti me poster jedan na moju davnašnju nedoumicu. Šta znači: ' Ko te ne zna, skupo bi te platio.' ?
    Da onaj ko te zna, ne bi dao pare za tebe, jer vrijediš dišta?
    Meni je to logično.
    Ili: Baš si super. Jej.

4. hmm, pokusacu da ti objasnim..
    ko te ne zna skupo bi te platio ili
    lukav si, uspeo bi svakog da zajebes

5. Hahahah, kume, rispek'! :)

6. Naravski :) Jbg kad numem, u usta gi jebem.

7. Ovo: Jolly Jumper - Zagrizi mamac?
    Ideš na http://www.balkanrock.com/index.php/download.html
    Desni klik na link,
    Save link as...(ako koristiš Chrome)

8. Jes to. Jolly Jumper...Brate, hvala ti mnogo, ja nisam imao pojma da se tu negde nalazi neki spisak.

9. Interesuje me, pošto mi je unos vitamina u tijelo nikakav, može li kako to da kompenzujem maprimer onim šumećim tabletama, što imaju više vitamina no periodni sistem elemenata elemenata? Ili nešto drugo, samo da sadrži što više vitamina, minerala, proteina itd.? Pomagajte, oću da budem zdrav kad budem umira.

10. Ма какве шуштеће таблете, воће је закон.

11. Možeš, imaš različite multivitaminske napitke, ali je ipak prirodno nezamenljivo. Malo paradajza, paprike, šargarepe, zelena salata, par oraha/lešnika/badema dnevno i tako.

12. Znam ja to, ali nemam volje i vremena i sve što uz to ide da jedem voće i povrće, no tražim neki jednostavniji način.

13. Витамин Ц је витамин Ц, био он у хероину, шумећој таблети или лимуну. Таблете су сасвим солидна замена. Није да су корисне као воће, ал дају ти довољно витамина да пребродиш дан.

14. http://www.scariestthingieversaw.com/

Umije l ko da provali što je ovo? Ja ne umijem, ovo je posa za programere amatera i profesionalce.

15. Imas na yahoo answers odgovor sta je.

16. Može li meni neko od vas malo starijih da objasni koja je fora sa ovim klipom?

http://www.youtube.com/watch?v=vNpzA4eYFeo

Ovo Serbus Zagreb...?

17. Пеки, нема ту ништа специјално, једноставно кретен који је као и многи тад покушавао да направи безуспешан шунд. Иначе је лик квази духовит и у Хрватској важи за занимљивог лика, иако Курсаџије брат брату имају 20 пута бољи хумор од њега. Иначе га је популаризовао Рузмарин у Шодер листи, а мислим да се лик зове Перван нешто... Имаш на Јутјубу његове "форе" и свршавања Хрвата од смеха испод у коментима. Углавном плитко и глупо.

Што се тиче самог назива, мислим да је то нека њихова стара песма коју је овај препевао, нема везе са Србијом али не знам са чим има. Раније сам негде нашао да они на неком радио програму ваљда имају емисију "Сербус Загреб" и оно емисија се бави градом Загребом, попут Студиа Б и Београда овде.

Занимљиво је да се скоро свугде могу наћи изјаве тих хрватских форумаша како су Срби глупи, јер се овај спрда на рачун наших народњака, а ми га држали месецима на врху "музичких љествица". Ахахахахахаха, па то и јесте делимично тачно, он јесте био месецима први, али само у Шодер Листи коју је Рузмарин направио да би се изабрао најгори извођач у СФРЈ. Емисија је добила име по шодеру, јер је он испод дна, дакле то је уствари био избор за "дно дна" где је Перван убедљиво победио хахаха

18. mozete da mi prevedete Codex Seraphinianus od Luigija Serafina? :P
    tj. gde mogu da nadjem ovu knjigu na Srpskom?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.