Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://vukajlija.com/codex-seraphinianus/213005
Kako da se nađe na srpski, kad je napisana jezikom koji još niko nije dešifrova? Odgovor sam našao u tvoju definiciju Kodeks.
Hmm pomoć? Slučajno sam izbrisao .ISO file veličine 5.6 GB, da li postoji mogućnost da ga nekako vratim? Probao sam nekoliko restore programa, ali nije išlo? Sugestije?
Купи нови комп, јбг.
Ima neki program kojim može da se vrati nešto što je izbrisano iz Recycle bina, ali što više čačkaš kompjuter nakon što si to izbrisa iz smeća, šanse da to povratiš su manje. Ne, ne znam koji je to program. Kupi novi kompjuter, fino ti reče čovek.
Active File Recovery nije los, ja sam tonu slucajno pobrisanih slika vratio...
колико просјечан човјек има длака на глави?
Gorane, Google kaže između 100 i 200 iljada.
Kako se kurje oko zove na engleskom?
Wolf's eye ЛОЛ
Lolo. A sad ozbiljno?
Немам појма. Чекај Џимија да се појави, можда он зна.
corn foot :)
plantar wart? m?
Могуће да је cutaneous horn.
Fala ljudi. :)
Овако:
Откако сам променио провајдера, ниједан браузер не отвара 4чен, Фејзбук, и још тону мањих сајтова, Јутјуб (и сајтове за стриминг уопште) ретко и њакаво. Странице које могу да отварам често зајебавају, а проток уме да буде криминално спор и далеко испод онога што плаћам.
Ценим да је то због тога што су ми остала нека подешавања од старог провајдера, или тако нешто. Они из корисничког сервиса појма немају шта би могло да буде, има ли неко од вас случајно појма?
Ja nemam. A može neko da mi da link od definicije sa ovim u primeru, popele su mi se na kulrac retarduše sa fejsa koje ovo stvaljaju kao status (+ mam volim te stai na status ako voliš mamu)
Kada imas 5godina-mama zna sve;8 godina-mama zna puno;12 godina-mama ne zna sve;14 godina-mama ne zna nista;16 godina-mama je nula;18 godina-mama nije moderna;25 godina-mama mozda zna sve,35 godina-pitam mamu pre nego sto nesto odlucim,45 godina-pitam se sta bi mama sad mislila;75-volela bih da je mama tu da mi da savet
Како ми ово зовемо?
http://en.wikipedia.org/wiki/Fuel_dispenser
Стао ми мозак.
Бензинска пумпа? :)
Hm... točionik? Tank za gorivo?
Ako mi na pamet padne bolje rešenje, napisaću.
Crevo za čorbu.