Google images sluze da na internetu nadjes bilo koju sliku...znacu..ukucas pojam koji te interesuje i odes na opciju images..i on ti prikaze samo slike...i preko tih slika stranice koje povezuju te slike i na kojim se one nalaze...dakle jednostavno..
Je l' vi to mene malo zajebavate? Nije mi izvrsena lobotomija da ne znam cemu sluze google images, to je bilo retorsko pitanje - kao odgovor na pitanje koje su to "low pump shoes".
Ма, ово из чега извире црево, а што се налази на бензинској пумпи. :)
А танк је ваљда испод тога. :)
Мислим да је точионик реч коју тражиш, као што рече дар-мар.
verovatno ga zovemo "onaj kurac za gorivo" poznavajuci mentalitet nas Srba :)
Џими, ајде ако те не мрзи, погледај коментаре на овај постер, па изнеси своје стручно мишљење. :)
Aj kad nesto izbrisete javite na PM razlog brisanja. Nije fora vise da ovi retardirani modovi pustaju muda na netu... Ozb
Е, јесте. Сад ћемо за све обрисано да шаљемо ПВТ људима. Па, ни да ме Каизен плаћа хиљаду евра, опет то не бих радио.
Три дана бана за тебе због спамовања теме.
Kada se kaže "low pump shoes", na kakve cipele se tačno misli?
Da li su to skroz ravne cipele (npr. baletanke) ili cipele sa malom štiklom?
zna li neko sta nam je sa http://vukajlija.com/recnik/autori/4213
Otišla u Diznilend na 6 meseci. Saće se vrati.
sta..onaj part tajm dzob....slika se sa decom i to..
to su ti makserice kojim se izduvao djon
Cemu sluze google images? Muskarci i da znaju koje su, ne bi umeli da ti objasne.
Google images sluze da na internetu nadjes bilo koju sliku...znacu..ukucas pojam koji te interesuje i odes na opciju images..i on ti prikaze samo slike...i preko tih slika stranice koje povezuju te slike i na kojim se one nalaze...dakle jednostavno..
Искључи сејф срч, укуцај нешто типа "интеррејшл анал" и имаш бесплатну, а солидну порњаву.
Vojteče, jesi to ti na avataru?
Не, ал било би до јаја да јесам. :)
Jest', samo ti kragna zabagovala.
Je l' vi to mene malo zajebavate? Nije mi izvrsena lobotomija da ne znam cemu sluze google images, to je bilo retorsko pitanje - kao odgovor na pitanje koje su to "low pump shoes".
Каквог је укуса зечетина?
Жилавог :)