Raznorazna pitanja

1. Мене прејебали кад сам био мали, рекли ми да је јагњетина. Ништа нисам приметио, наравно. Исто то су ми урадили и са козетином, не јаретином, козетином. :)

2. Одличног је укуса. Мада, једном сам само пробао, кад сам био много гладан, а кад сам гладан све ми је укусно. :)

3. Због чега не помињу Вука Јеремића на ТВ-у у последњих неколико дана?
    А управо пре недељу дана је саопштена вест да је поднео оставку, на неким босанским медијима.

4. Ако је поднео оставку, шта има онда да се прича о њему, па није Шешељ :Д

5. oće li ikada biti takmičenja a glavna nagrada Ktitor nalog?
    to bi baš bilo super

npr...
    takmičenje za najbolju photoshop sliku
    koju smo mi kreirali

uslovi su
    da slika mora biti 450x150
    i mora biti popisana u DONJEM desnom uglom vašim vukajlijaškim imenom
    i jedan rad po jednom clanu

to bi baš bilo super :) taman da vidimo kako kome ide crtanje,slikanje,pisanje :D

6. Gde se kurci kad ti definicija postane def. dana?

7. Tamo gde te poznaju.

8. Kakvog je ukusa sperma? Čuo sam samo da klizi niz grlo.

9. CITAT Kakvog je ukusa sperma? Čuo sam samo da klizi niz grlo. TATCI

Probaj. mnogi se nisu otrovali pa neces ni ti ;)

10. Да ли има трудних вукајлијашица? На ово питање може да се да одговор за разлику од оног 'да ли постоји неки вукајлијаш који је умро, а и даље му смрди налог ту'.

11. Ko je Vuk Bojovic i zasto je "bitan" osim sto je otac Luke Bojovica i vlasnik zoo vrta?

12. lik koji se toliko posvetio svom poslu, uspeo da zoo vrt napravi u kamenu i uzdgne ga na noge...ubedi novinare da je lik kojeg je pojeo medved bio pijan drogiran i da je bio peder...i u isto vreme napravi od sina malog krembila kojem je cale poznat

13. Kad uključim fullscreen na youtube-u ili kad hoću da gledam neki film onlajn, nenormalno mnogo secka. Kako da sklonim taj problem?

14. Па сачекај да се набаферује...

15. Клипови са јт се отварају у фулскрину... свуда ми кад кликнем два пута отвори директно на јт, а овде само увећа. Фора у Вуци или у мени?

16. @Peki Sačekam, očita ceo klip, i opet secka.

17. @Samhain, i meni je tako. Ako hoćeš da ti otvori na yt, ideš desni klik, pa watch on yt, al kontam da to već znaš.

18. ili kliknes na YT u dolnjem desnom uglu

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.