U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Мене прејебали кад сам био мали, рекли ми да је јагњетина. Ништа нисам приметио, наравно. Исто то су ми урадили и са козетином, не јаретином, козетином. :)
Одличног је укуса. Мада, једном сам само пробао, кад сам био много гладан, а кад сам гладан све ми је укусно. :)
Због чега не помињу Вука Јеремића на ТВ-у у последњих неколико дана?
А управо пре недељу дана је саопштена вест да је поднео оставку, на неким босанским медијима.
Ако је поднео оставку, шта има онда да се прича о њему, па није Шешељ :Д
oće li ikada biti takmičenja a glavna nagrada Ktitor nalog?
to bi baš bilo super
npr...
takmičenje za najbolju photoshop sliku
koju smo mi kreirali
uslovi su
da slika mora biti 450x150
i mora biti popisana u DONJEM desnom uglom vašim vukajlijaškim imenom
i jedan rad po jednom clanu
to bi baš bilo super :) taman da vidimo kako kome ide crtanje,slikanje,pisanje :D
Gde se kurci kad ti definicija postane def. dana?
Tamo gde te poznaju.
Kakvog je ukusa sperma? Čuo sam samo da klizi niz grlo.
http://vukajlija.com/forum/teme/9810 ovde se kurci ko je zainteresovan
CITAT Kakvog je ukusa sperma? Čuo sam samo da klizi niz grlo. TATCI
Probaj. mnogi se nisu otrovali pa neces ni ti ;)
Да ли има трудних вукајлијашица? На ово питање може да се да одговор за разлику од оног 'да ли постоји неки вукајлијаш који је умро, а и даље му смрди налог ту'.
meni kasni
Ko je Vuk Bojovic i zasto je "bitan" osim sto je otac Luke Bojovica i vlasnik zoo vrta?
lik koji se toliko posvetio svom poslu, uspeo da zoo vrt napravi u kamenu i uzdgne ga na noge...ubedi novinare da je lik kojeg je pojeo medved bio pijan drogiran i da je bio peder...i u isto vreme napravi od sina malog krembila kojem je cale poznat
Kad uključim fullscreen na youtube-u ili kad hoću da gledam neki film onlajn, nenormalno mnogo secka. Kako da sklonim taj problem?
Па сачекај да се набаферује...
Клипови са јт се отварају у фулскрину... свуда ми кад кликнем два пута отвори директно на јт, а овде само увећа. Фора у Вуци или у мени?
@Peki Sačekam, očita ceo klip, i opet secka.
@Samhain, i meni je tako. Ako hoćeš da ti otvori na yt, ideš desni klik, pa watch on yt, al kontam da to već znaš.
ili kliknes na YT u dolnjem desnom uglu