U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
зашто, о зашто је обрисан постер са улицом екв-а, таман је спрдња почела.. де су ти м0одератори, нехумана створења једна..??
Где је нестао Gluteus Maximus?
А ајде он, али где је Мр. Моон?
vezano za kladionicu, sta znaci ono gg ?
Оба тима дају гол.
Ko je pucao na Kenedija?
Мама твоја:)
Кад једете смокве, да ли једете и ону угњилу кожуру около? Мени мал' мал' па се омакне парче кожуре у устима а све ми се нешто гади, јер не можеш смокве другачије да једеш. Осим да угњиле скроз, па да срчем на сламку.
И, да ли вас сврбе усне после неких сорти грожђа? Да ли неко зна због чега то, иако је непрскано? Питање за оне којима воће не служи само за ракију.
Ја једем само сушене смокве.
li harvi osvald..ove ostale ne smem da ti kazem
ja jedem i kozuru..a probaj bar da zadrizes i napravis rupu kroz koju ces da izvrnes smokvu..i onda cepaj...
Немој се смејати магарцу док смокве једе.
@milce, nikad ne jedem onu kozuru od smokvi, gorko je, a i ne jedem puno smokvi jer imam osecaj da cu se, da prostis, ukakiti, a inace jedem voce ko nenormalan, jabuke i kruske redem dok mi ne dosadi, il dok mi se stomak ne naduva skroz
da, svrbe me usne posle nekog grozdja, i ne volim kupovno prskano, nije slatko toliko kao ovo maleno domace, verujem da svrbe jer "sok" iz grozdja pocne da se susi na usmana, ako dovoljno dugo jedes grozdje u ustima imas vise tog soka nego pljuvacke
Па мусс, ја је изврнем, поцепам је ко шљиву по гузици. И онда једем унутрашњост, ал' ме та кожура буни :)
Како бре смоква горка? Једино ако је незрела?
Бело грожђе куповно је мени закон. Баба има пун очин тог малог, црног, ал' се сморим док се наједем, а и оне семенке су превелике за тако мале гроздове. А кад загризеш ово бело, ко сочни пројектил да си испалио у уста.
е јес та кожа збуњујућа, али ја и њу често поједем и није горко. ја тако цео живот и ето видите ништа ми не фали. а ти што осећаш да ћеш да се укакиш, а од крушке ти се не каки?
После једења црног грожђа, да.
Једном сам гњечио неко грожђе (деда ми има омањи виноград па правимо вино). После пола сата, руке су ме ужасно сврбеле, некако испод коже, сатима.
Koliko se sećam, one bele mrlje na površini bobice su gljivice tj. kvasci, obriši svako zrnce(pranje se podrazumeva) pa probaj. Imaš i na vikipediji sve to, ofkors.
Лекси, фали ти женски ницк :)
А због чега то с црним грожђем?
Мислим да тај свраб више има везе са соком.
Ахахаха, какав товар. Аман, знам да је од нечега у грожђу, ал' од чега? Лимунска киселина? Чекај, ако нас срвби од оног грожђа што има ону као паучину по себи, онда је то објашњиво том гљивицом која напада грожђе. Ја сад не могу да се сетим од ког ме тачно црног срвби, да ли је од тог буђавог.
e..znas sta...prekini da jedes grozdje i ne seri vise
zna li neko koji se kurac desio sa vukom pa su normalni clanovi ko neke izbeglice pobegli po forumu?
musssashe
Hahaha...
Obično ljudi kažu da je prljavština uzrok.
To neko grožđe iz okoline Pančeva? :D