Raznorazna pitanja

  1. Kako da povežem dva monitora na komp tako da mi strelica kada je pomeram ide iz jednog u drugi monitor, to jest da se slika nastavlja iz jednog u drugi???

  2. Kupiš još jedan miš.

  3. Zašto mrmot više ne radi u Milki? Ne vidim više da je ijedna milka čokolada umotana u alu foliju.

  4. Zasto ljudi, kada pri šemlučenju zele da budu obazrivi, pucaju u vazduh?
    To mu dodje isti kurac, posto ce se ona zrna opet vratiti na zemlju, i mogu nekoga opet da pogode... Naravno, njihova sila nije ista kao kad je metak direktno ispaljen iz puske ka nekome. Ali, i ona gotovo podjednako kao i ova mogu da ubiju.

  5. ...cak stavise, ako se metak ispuca pod pravim uglom, onda on moze da naskodi i onom koji puca. Mislim da je bolje, ako vec hocete pucanjem da proslavite nesto, pucate u zemlju, par koraka ispred vas.
    E sad, ja dadoh i zakljucak, jebi ga... DAKLE, zasto se pri slavljima puca u vazduh?

  6. Zato što su srbi retardirana gamad...zajebavam se.Mislim da je mala verovatnoća da te pogodi taj zalutali metak.

  7. Mislim da je mala verovatnoća, sem ako si na mom mestu...

  8. Kako to da niko od onolikih Nemanjica nije opstao do dan danas? Da li se njihova loza ugasila, ili se ne zna za njihovo postojanje, ili se jednostavno kriju od ociju javnosti?
    Kako bi bilo dobro da postoji neki Nemanjic, a da je Srbija neka vrsta parlamentarne monarhije - poput Britanije, Spanije, Svedske...

  9. omg
    Sa Nemanjićima na čelu!?
    Vau...
    ...i usput... Karađorđevići su povezani sa nemaljićima... Preko nekih žežđe umreženih i komplikovanih kraljevskih odnosa, ali jesu potomci Nemanjića. Barem Krađorćevići koji su potomci Kralja Aleksandra, tj, ne preko njega nego preko njegove žene.

  10. Јебите се, Кени је погинуо од залуталог метка у оној епизоди The List.

    Иначе, није пуцање у земљу најбоља варијанта. Најбоље је да ти што пуцају - пуцају себи у главу.

  11. Gde si ti piro, majke ti to čuo?

  12. @Piro:
    A sta to fali Nemanjicima, pa ti to tako ironicno "vau...", pa ih nazivas "nemaljicima". Tako se odnositi prema dinastiji koja je Srbima omogucila onakav, ogroman, kulturni napredak u mracnom Srednjem vijeku je nekako bas bezveze.
    I da, zamislite da je danas Srbija PARLAMENTARNA monarhija sa Nemanjicima kao kraljevskom porodicom... Nekako mi to bajkovito zvuci. Ja to po uzoru na onu englesku opcinjenost tradicijom... Meni je to super.

  13. Evomene, Englezi imaju dobru muziku i prave fine filmove, ništa više kod njih ne valja.

  14. Mensure jesi glasao za ocepljivanje CG pre neku godinu? :)

  15. Nisam Vule, ja sam glasao za o'cepljenje Srbije.

  16. Hahahahhahahahah... Nisam nista lose mislio da znas, samo sam pitao:)
    ne ljutis se valjda?

  17. Ovako... "Nemaljići" je bila greška u pisanju... Najveći srpski vladar uz koga je došao najveći kulturni uspon Srbije je bio Despot Stefan Lazarević.
    A, pravo da ti kažem "vau" stoji jer nimalo nisam oduševljen romantičnim prikazom vladavine Nemanjića... Jedino što su pozitivno što im se pripisuje je širenje granica i građenje manastira, van toga nisu cvećke nimalo. A i ti manastiri su uglavnom građeni da bi se oprali pred Bogom. Pa najviše ih je Milutin sagradio... Ratovi, pučevi, borbe brata i brata, oca i sina, sve je to konstantnost tokom njihove vladavine, ženidba sa sedmogodišnjim devojčicama i ostala čuda...
    A generalno odvratnost te teme mi je bilo kakvo spominjanje monarhije.
    Treba da zamenimo naše pravo da biramo ko će da nas predstavlja da bi se vratili nekom srednjevekovnom običaju da je najbolje da to leži u jednoj porodici, nadajući se da će ona u sebi objedinjavati sve ono što mi želimo da nas predstavlja.
    A ovo za Nemanjiće i Karađorđeviće je tačno... proverite ako mi ne verujete.

  18. Samo ostro piromane :)

  19. piro mudro zbori! klap, klap...