Raznorazna pitanja

1. So.
    Zasto ne smrtnu? To je propao zivot. To je trosenje kiseonika uzaludno. Nepotrebno.
    Gamby, ne mislim da si izmislio, samo mislim da je veoma nerealno i ruzno jer je to kazna i za te pocinitelje.

2. Da ja pitam nesta pametno. Koliko vucu one standardne slusalice za komp i mogu li ih prikaciti na telefon, ne mogu da koristim one od telefona iz opravdanih razloga a slusa mi se muzika...

I jos jedno pitanje za vas, sta ako ona njega siluje, veze ga ugura mu viagru i koristi ga dok ne poplavi?(bio slucaj u Rusiji, ne znam kako je zavrseno)

3. Nije, ima ko i to voli, ništa se ti ne brini. :)
    Mogu i da ga roknu, al' dobar je i ovaj prinudan rad što kaže Vojtek.

4. Zavisi koji telefon imas. Ako ima onaj ulaz 35mm moze.
    To se desilo kada je lik probao da orobi radnju. Devojka ga je vezala i silovala tri dana. Nista posebno, optuzeni su oboje, ona za otmicu i silovanje, on za kradju.
    Sta sa tim?

5. I jos jedno pitanje za vas, sta ako ona njega siluje, veze mu ugura viagru i koristi ga dok ne poplavi?(bio slucaj u Rusiji, ne znam kako je zavrseno)

Ništa, kod nas u zakonu ne postoji žensko-muško silovanje. Samo bi ti se smejali ko da si retardiran kad bi podneo takav zahtev za tužbu.

6. Izopacen da, mentalno oboleo ne.

па, сад... изопачен је више жаргон за ментално оболелог :)
    Мислим не мора да буде наравно, али мислим да су бар 90% силоватеља ментално болесни, обично су на неким дрогама ако ништа друго, то је ментална болест зависности, а не знам сад... Није силоватељство болест али мислим да никако ниси нормалан ако урадиш тако нешто, имаш бар неку неурозу, трауму, тако нешто.

retardirani, glupi, nadobudni, ljuti, besni, jadni, iskompleksirani

па сад, толико имаш људи са оваквим особинама а да нису насилни, па пре мислим да је у питању ментална болест, можда само изазвана крајношћу више ових особина

7. Probaj da ih izrežeš na šnite, posoliš i pospeš sitno iseckanim peršunom i belim lukom. Pustiš da odstoje oko sat vremena i pohuješ.

Милфаиле, заборавио си да му кажеш за најзначајнији састојак - онај што га ти највише волиш. Онај што га мажеш на леба.

8. U Sloveniji postoji krvicno delo gde je zena silovatelj a muskarac zrtva.

9. Meni jedan takav sastojak pada na pamet, a da ga mrmun voli.

10. Njihov pravni sistem je mnogo, mnogo napredniji od našeg. Ej, da ti pedeset godina posle ostatka sveta uvedeš zakon o zaštiti potrošača! Ej!

11. Ej gamby a bez veze je taj slovenacki zakon, 'de zensko moz' da siluje musko.

12. Zamisli da te siluje Sonja Biserko.

13. Moze, i to od 2006., kada je Krivicni zakonik stupio na snagu. Izvrsilac je bilo koje lice, pa i zensko.
    Dakle, ako bi Sonja nekog silovala, a taj je i prijavi, osudili bi je valjda... :)
    Mada, silovanje spada u najteze dokaziva dela, cak i kada te musko siluje.

14. Je l' si ti sigurna u to?

15. Zamisli da te siluje Sonja Biserko.

gamby ne mogu da zamislim nikako, a mozes li ti da zamislis da te opseda Ru*a Jkic.

16. Hahaha, ladno si cenzurisao. Hahahaha!

17. Potpuno, Gambi. Ucila to, i bila srecna sto ne dobih to pitanje na ispitu. :)

18. Ti si na Pravnom Kraljice? :)

19. Jesam. :) Eto, ako te ne daj Boze, Sonja bude dirala...znas kome da se javis! ;)
    Nece se ona tako lako izvuci!

20. Haha, aj što smo se venčali, nego smo i faks birali unapred :)