So.
Zasto ne smrtnu? To je propao zivot. To je trosenje kiseonika uzaludno. Nepotrebno.
Gamby, ne mislim da si izmislio, samo mislim da je veoma nerealno i ruzno jer je to kazna i za te pocinitelje.
Da ja pitam nesta pametno. Koliko vucu one standardne slusalice za komp i mogu li ih prikaciti na telefon, ne mogu da koristim one od telefona iz opravdanih razloga a slusa mi se muzika...
I jos jedno pitanje za vas, sta ako ona njega siluje, veze ga ugura mu viagru i koristi ga dok ne poplavi?(bio slucaj u Rusiji, ne znam kako je zavrseno)
Zavisi koji telefon imas. Ako ima onaj ulaz 35mm moze.
To se desilo kada je lik probao da orobi radnju. Devojka ga je vezala i silovala tri dana. Nista posebno, optuzeni su oboje, ona za otmicu i silovanje, on za kradju.
Sta sa tim?
па, сад... изопачен је више жаргон за ментално оболелог :)
Мислим не мора да буде наравно, али мислим да су бар 90% силоватеља ментално болесни, обично су на неким дрогама ако ништа друго, то је ментална болест зависности, а не знам сад... Није силоватељство болест али мислим да никако ниси нормалан ако урадиш тако нешто, имаш бар неку неурозу, трауму, тако нешто.
па сад, толико имаш људи са оваквим особинама а да нису насилни, па пре мислим да је у питању ментална болест, можда само изазвана крајношћу више ових особина
Moze, i to od 2006., kada je Krivicni zakonik stupio na snagu. Izvrsilac je bilo koje lice, pa i zensko.
Dakle, ako bi Sonja nekog silovala, a taj je i prijavi, osudili bi je valjda... :)
Mada, silovanje spada u najteze dokaziva dela, cak i kada te musko siluje.
So.
Zasto ne smrtnu? To je propao zivot. To je trosenje kiseonika uzaludno. Nepotrebno.
Gamby, ne mislim da si izmislio, samo mislim da je veoma nerealno i ruzno jer je to kazna i za te pocinitelje.
Da ja pitam nesta pametno. Koliko vucu one standardne slusalice za komp i mogu li ih prikaciti na telefon, ne mogu da koristim one od telefona iz opravdanih razloga a slusa mi se muzika...
I jos jedno pitanje za vas, sta ako ona njega siluje, veze ga ugura mu viagru i koristi ga dok ne poplavi?(bio slucaj u Rusiji, ne znam kako je zavrseno)
Nije, ima ko i to voli, ništa se ti ne brini. :)
Mogu i da ga roknu, al' dobar je i ovaj prinudan rad što kaže Vojtek.
Zavisi koji telefon imas. Ako ima onaj ulaz 35mm moze.
To se desilo kada je lik probao da orobi radnju. Devojka ga je vezala i silovala tri dana. Nista posebno, optuzeni su oboje, ona za otmicu i silovanje, on za kradju.
Sta sa tim?
Ništa, kod nas u zakonu ne postoji žensko-muško silovanje. Samo bi ti se smejali ko da si retardiran kad bi podneo takav zahtev za tužbu.
па, сад... изопачен је више жаргон за ментално оболелог :)
Мислим не мора да буде наравно, али мислим да су бар 90% силоватеља ментално болесни, обично су на неким дрогама ако ништа друго, то је ментална болест зависности, а не знам сад... Није силоватељство болест али мислим да никако ниси нормалан ако урадиш тако нешто, имаш бар неку неурозу, трауму, тако нешто.
па сад, толико имаш људи са оваквим особинама а да нису насилни, па пре мислим да је у питању ментална болест, можда само изазвана крајношћу више ових особина
Милфаиле, заборавио си да му кажеш за најзначајнији састојак - онај што га ти највише волиш. Онај што га мажеш на леба.
U Sloveniji postoji krvicno delo gde je zena silovatelj a muskarac zrtva.
Meni jedan takav sastojak pada na pamet, a da ga mrmun voli.
Njihov pravni sistem je mnogo, mnogo napredniji od našeg. Ej, da ti pedeset godina posle ostatka sveta uvedeš zakon o zaštiti potrošača! Ej!
Ej gamby a bez veze je taj slovenacki zakon, 'de zensko moz' da siluje musko.
Zamisli da te siluje Sonja Biserko.
Moze, i to od 2006., kada je Krivicni zakonik stupio na snagu. Izvrsilac je bilo koje lice, pa i zensko.
Dakle, ako bi Sonja nekog silovala, a taj je i prijavi, osudili bi je valjda... :)
Mada, silovanje spada u najteze dokaziva dela, cak i kada te musko siluje.
Je l' si ti sigurna u to?
gamby ne mogu da zamislim nikako, a mozes li ti da zamislis da te opseda Ru*a Jkic.
Hahaha, ladno si cenzurisao. Hahahaha!
Potpuno, Gambi. Ucila to, i bila srecna sto ne dobih to pitanje na ispitu. :)
Ti si na Pravnom Kraljice? :)
Jesam. :) Eto, ako te ne daj Boze, Sonja bude dirala...znas kome da se javis! ;)
Nece se ona tako lako izvuci!
Haha, aj što smo se venčali, nego smo i faks birali unapred :)