Naravno da ne. Neki su samo retardirani, glupi, nadobudni, ljuti, besni, jadni, iskompleksirani i svasta nesto, ali ne mora uopste znaciti da su zaista mentalno oboleli.
Za silovatelje bih uvela smrtnu. I to da im se prvo bez anestezije odsece njihov mali, pateticni ud. Dok oni gledaju. I osecaju svakim delicem svoga tela. I nakon toga smrt. Kako god.
Ma dobro je i to (ne znam zašto ne postoji, nisam ni znao da ne postoji), al' bi bilo dojajno da silovatelja siluju sudije ko u Asirskom carstvu pre dva kila godina. Samo bi dukatlije mazohisti bili problem onda. :)
Naravno da ne. Neki su samo retardirani, glupi, nadobudni, ljuti, besni, jadni, iskompleksirani i svasta nesto, ali ne mora uopste znaciti da su zaista mentalno oboleli.
Ја, напротив, мислим да мораш да будеш врло изопачен да би силовао неког.
Изопачен и напаљен. :)
Izopacen da, mentalno oboleo ne.
Ili baš baš zagoreo i pizda od čoveka.
Ja bih da sam na vlasti uveo talion kod silovanja.
Зашто више не постоји принудни рад? Није ли то најбоља казна?
То и ја причам. Ако силујеш, силују те црње на Теразијама јавно, па тек онда у затвор.
Ja bih silovatelje kaznio tako što bih ih zaključao u sobu punu napaljenih gejčina.
Za silovatelje bih uvela smrtnu. I to da im se prvo bez anestezije odsece njihov mali, pateticni ud. Dok oni gledaju. I osecaju svakim delicem svoga tela. I nakon toga smrt. Kako god.
Ma dobro je i to (ne znam zašto ne postoji, nisam ni znao da ne postoji), al' bi bilo dojajno da silovatelja siluju sudije ko u Asirskom carstvu pre dva kila godina. Samo bi dukatlije mazohisti bili problem onda. :)
Не брини. Кад ја будем дошао на власт, увешће се.
Cekaj, o cemu pricati vi? Ko bi njih hteo da siluje? Crnci? Evo, potrcase ljudi. Gejevi? Aha, saplicu se. Svi bi da ga gurnu u bolesnu spodobu.
Поради мало на томе, оде држава у першун. :)
Boze, kako sam vulgarna, na sta me terate:)
Hm,ja ne bih baš smrtnu,tu im pomogneš na neki način,ja bih doživotnu,ali takvu da svaki dan poželi smrt.
Pufnice nisam ja to izmislio, to je stvarno bila zakonska mera u Asirskom carstvu.
Који зачин да ставим у тиквице? Оћу да их испохујем ал' да буду боље.
Со? :)
Kakvu funkciju imaju tipke zvezdica i taraba na fiksnom telefonu?
Који зачин да ставим у тиквице? Оћу да их испохујем ал' да буду боље.
Probaj da ih izrežeš na šnite, posoliš i pospeš sitno iseckanim peršunom i belim lukom. Pustiš da odstoje oko sat vremena i pohuješ.