Raznorazna pitanja

1. Treba mi naslov, domaći film je u pitanju, skoro je izašao, par meseci, možda godinu dana. Samo se sećam da na kraju reklame piše nešto slično 'Who the fuck is (pa ime i prezime lika)'..?

2. Вук Бранковић. Тако се и зове филм.

3. И има годину дана сигурно, вероватно и више. Мени се није допао. Има и мало експлицитнијих сцена.

4. Našao sam ga, Miloš, prijatelju, nije Vuk, ode ti na Kosovo.. : )

5. Хахахаха, ладно... :))

Имам жељу да ти саопштим какве су те две експлицитне сцене. Је л' могу? :)

6. Čuj ti nje! :D Ma možeš, kad si zapeo.

7. 1. Инвалид јебе мртву рибу, бацио се са колица и попео се на леш.
    2. Неки лик јебе Бориса Комненића курцем у гузицу.

8. Stiven - specijalista suptilnog stila.

4S bokte! :))

9. Неки лик јебе Бориса Комненића курцем у гузицу.

Stalno njemu zapadnu neke pedofilske i pederske uloge.. : )

10. Kako saradjuju Mutu i Slinisa Mihajlovic u Fjorentini i kako su prevazisli nesuglasice iz proslosti, je l Mutu popljuvao Slinisu ili ga je Miha poljubio u dupe jer mu je frka zbog rezultata?

11. Jel ima negde na forumu...SPOTOVI?

12. Hahahhaahaha:))) Ko je sad pijan, Gamby?:))

13. Који програм да скинем да едитујем титл који касни?

14. Који програм да скинем да едитујем титл који касни?

SubMagic

15. Е, сад, који од та два? :)
    Још једно питање. Заборавио сам како беше. Кад преводим титл на српски, како да сејвујем фајл тако да се регуларно сачува неошишана латиница?

16. sejvuj titl kao unicode il u bs plejeru ima da se podesi na east europe
    desni klik na video option/preference kliknes font i namestis na central europe
    ovo ti je brza varijanta nego da svaki titl prebacujes na unicode ja sam krenuo pa sam se smorio odustao i na jednom forumu nasao ovo za bs plejer

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.