Raznorazna pitanja

  1. http://i49.tinypic.com/dotirl.jpg

    Nađoh ovu sliku na netu odavno, a sve mi ne ide u glavu dal' je ovo neka zajebancija ili... Jel' zna neko u čemu je fazon sa ovim?

  2. Рекао бих да је аутентична. :)

  3. шта су то гаргојли?

  4. @Džimi

    Ne zajebavaj. :) Vidiš sad?

    @tasmanijski đavo

    Gargojli su oni kameni spomenici najčešće u obliku životinja. Obično te gledaju sa crkava, katedrala i sličnih zdanja kojima nisam prišao odavno. Ako hoćeš, ukucaj "gargoyles" na Google Images i vidi, verovatno ima dosta zanimljivih sličica.

  5. ацке, хвала!
    што се тиче ове твоје слике, могу само да кажем да би мене исто вањало са'ранити:)

  6. А на мој мистерију нико да одговори?

  7. wojtek nemam pojma, ja sam ih vidio u nekoj prodavnici koja jos odise komunizmom al ne znam gdje...a i da znam ne bih se tamo vracao izgledalo je kao da sam upao u rupu u vremenu bi mi frka da se ne zaglavim tamo....

  8. ~:o) sta znaci ovaj smesak?

  9. @wojtek
    Ne.

    @pacow1
    Ne znam.

  10. Smrdi li govno vise ako si pusac?

  11. Zavisi koliko je daleko. Ako je blizu, onda sigurno više smrdi. Ne pušač, već govno.

  12. Treba mi naziv jedne grupe iz Kragujevca. Pre desetak dana sam ih slučajno našao na YT a sad nema teorije da se setim kako se zovu. Uglavnom sviraju neki pop-rok (ako!), čini mi se da imaju i neki duvački instrument (saksofon il' truba), zanimljive aranžmane. U nazivu imaju jednu reč i neki dvocifremi ili trocifreni broj.

    Zna li neko koja je grupa u pitanju?

  13. Tap 011?

    Mene treba da mi da neko link nekoga dobroga besplatnoga antivirusa, ali ne nekoga sranja koje će da mi istekne za 30 dana, no da mi traje.

  14. Nisu Tapiri. Više nekako podseća na "Anakonda 112", jebem li ga. Ima ih četvorica u ekipi.

  15. Mastrikste, ja mislim da ni bivši članovi toga benda ne znaju kako im se bend zvao, a ne neko drugi da to zna.

  16. Ma taj bend i sad radi. Nije neki stari bend. Dobra muzika, neki soft rok, malo glupi tekstovi ali super aranžmani. Zanimljivi su mi. Imaju jedan izdat album. Pisalo je svuda da su iz Kragujevca (valjda nisu iz nekog sela iz okoline).

  17. Familija?

    E ne znam Mastrikste, ne mogu ti pomoć', jer ja samo komercijalu slušam, a ovi mi se ne čine takvima.

  18. Dobro, nemoj se nervirati samo. Hvala na pokušajima.
    Inače mi se čini da Familija ne radi već odavno, a i ovi mi ne izgledaju kao andergraund. Imaju neke frizurice, šarene, kulturne spotove. Nisam ih ni ja nigde čuo sem na YT.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.