Е хвала Лули :)
Ја сам 2-нула-нула и као и Џими, се престравим када причам са неким вишим од себе. А те цавке, огромне, би стварно требале носити само балетанке, никако штикле, из обзира неког :)
А да, и често јебем.
Балетанке лепо стоје девојкама које и имају неке ножице ко балерине и она жилава стопала :) Али су генерално фуј.
Него, да ли неко може да ми објасни како функционишу делатности у реализацији једног филма? Шта је посао редитеља, режисера, сценаристе... Ко ту бира глумце, шта, како.
Scenarista je lik koji pise tekst filma ili predstave,smislja radnju i tako to.Ako je film/predstava radjen po knjizi,onda adaptira to da bi bilo izvodljivo odigrati.Reziser osmislja sve ostalo,ambijent,scenografiju,"nacin" na koji ce glumci izneti svoj lik.Po nekoj logici stvari,trebalo bi da reziser bira glumacku ekipu,jer zna koji profil glumca odgovara ulozi koja mu je potrebna.To je neko moje shvatanje,sad 'bem li ga..
Kazi, Gambi, sto umem da uozbiljim forum, pa to je cudo! :))
Pa, 'de'š sad, čoveče, šalji link!
попиј доста течности и гуглај zuzana light, или zuzana spears. мењала је уметничко име.
Gad bles ju.
Је л' касно да и ја кажем нешто на тему ове висине? Или је прошла тема?
Ja sam visok 173 cm. Ima li nade za mene?
Proš'o voz. :)
No kaži, neće niko zamjeriti.
Mislim da je ok da devojka od 182 cm nosi obucu sa stiklom.Mene nerviraju one baletanke,ogavne su mi,kao onaj gumeni opanak.
A jesu odvratne.
Е хвала Лули :)
Ја сам 2-нула-нула и као и Џими, се престравим када причам са неким вишим од себе. А те цавке, огромне, би стварно требале носити само балетанке, никако штикле, из обзира неког :)
А да, и често јебем.
Балетанке лепо стоје девојкама које и имају неке ножице ко балерине и она жилава стопала :) Али су генерално фуј.
Него, да ли неко може да ми објасни како функционишу делатности у реализацији једног филма? Шта је посао редитеља, режисера, сценаристе... Ко ту бира глумце, шта, како.
Dobro pitanje,pojma ne znam o tome.Mada,mislim da je glavni onaj koji donosi genge,a to je producent.
Ја знам ово последње. А режисер и редитељ су ваљда исти курац.
Glumac glumi. A za ostalo sam glup.
Е хвала вам, све сте ми рекли.
Да би схватила ко и како бира глум(и)це, мораш се упознати са феноменом Hollywood potato chip-а.
Или бар кастинг кауча.
Хаха :)
ВВојтече, спааааси ме из ових канџи незнања!
Scenarista je lik koji pise tekst filma ili predstave,smislja radnju i tako to.Ako je film/predstava radjen po knjizi,onda adaptira to da bi bilo izvodljivo odigrati.Reziser osmislja sve ostalo,ambijent,scenografiju,"nacin" na koji ce glumci izneti svoj lik.Po nekoj logici stvari,trebalo bi da reziser bira glumacku ekipu,jer zna koji profil glumca odgovara ulozi koja mu je potrebna.To je neko moje shvatanje,sad 'bem li ga..
Ako nisi Sloboda Micalovic, dzaba! :))