Otkad ja to pričam. Može reći plagijat ali da dostavi neki dokaz, možda i ne bude, ali on misli da jeste. Ako nije na Vuki neka da bar izvor informacije.
Ban samo za uzvike tipa TE VUK, TE VUK!!! a nigde vuka.
VAko, doneo meni brat korisecan Balckberry telefon, koriscen u Americi. I sad, mogu da stavim unutra sim karticu ali postoji neki broj, njegov stari koji je nekako memorisan. Sta da radim?
Noze, sacekaj jos koje misljenje, najlakse ti je odneti u servis. Bolje da ga sama malo cacnes, pokvaris i posle kukas - ali bar si ga svojerucno sjebala.
Vuce, resetuj ruter, pa ponovo sve podesi. I stavi nivo zastite WPA2 pri podesavanju.
Moguće je.
Koja je druga mogućnost?
А, да. То јесте. Најчешће они који су на Вуку дошли са Фејса.
Đimi je ćelavac, on nema pojma
Немој да те гагује ћелавац. :)
Ја сам за то да се банује свако ко без доказа спомене плагијат у коментарима. Обична клевета. И у РЛ је то кажњиво.
Nahhh pojmašu :p
Да, дефинитивно. Ај предложићу.
Otkad ja to pričam. Može reći plagijat ali da dostavi neki dokaz, možda i ne bude, ali on misli da jeste. Ako nije na Vuki neka da bar izvor informacije.
Ban samo za uzvike tipa TE VUK, TE VUK!!! a nigde vuka.
PLAGIJAT!
tipa TE VUK, TE VUK!!! a nigde vuka.
Dovoljno je da semo jedan covek iz neznanja ili lose namere vikne PLAGIJAT i defka u propast. Cudo kako ljudi lako poveruju u ovakve stvari.
Skoro kao crna magija
VAko, doneo meni brat korisecan Balckberry telefon, koriscen u Americi. I sad, mogu da stavim unutra sim karticu ali postoji neki broj, njegov stari koji je nekako memorisan. Sta da radim?
Користи га за штекање гудре!
Мислим да то мора на декодирање. АЛи нисам сигуран. Чуо сам да Блекбери захтева посебна мрежна подешавања.
odneses ga u servis i oni ti kazu kako i sta dalje :)
aha, znaci da nosim negde...HVALA
tipa TE VUK, TE VUK!!! a nigde vuka.
Neko me zvao??
Kako da stavim šifru na wireless i da ostane zauvek? Posle dva korišćenja mi je nekako uklonjena šifra pa mogu i drugi da se nakače.
Noze, sacekaj jos koje misljenje, najlakse ti je odneti u servis. Bolje da ga sama malo cacnes, pokvaris i posle kukas - ali bar si ga svojerucno sjebala.
Vuce, resetuj ruter, pa ponovo sve podesi. I stavi nivo zastite WPA2 pri podesavanju.