Raznorazna pitanja

1. Je l' Kajzen više voli bokserice sa Diznijevim junacima ili sa Simpsonovima?

2. Ja mislim da je on Homerov fan. Al gotivi i Kremenka.

3. Ja sam čuo da Kajzen ne voli Kremenka, nego onaj drugi crtać na istu foru, samo što nije u praistoriji nego u budućnosti. One pičke materine, ne znam kako se zovu. Smor težak, uglavnom.

4. onaj drugi crtać na istu foru, samo što nije u praistoriji nego u budućnosti

Да није "Продично благо"?

5. Imam jedno pitanje- Zašto je peki pobjegao sa CS-a :D

6. Зато што нећу да играм са Шиптарима, доста ми је што их гледам сваки дан доле. Мада мислим да сам био прилично равноправан у борби 1-1 са тобом, рецимо са смо се поубијали међусобно по два пута. То сад што ти хваташ фрагове на оне Шупосе што играју на пентиум тројкама, то је друга ствар.

7. ЗАТО ШТО ЈЕ ЗАКЛАН! :)))

8. Хахахаха попио ЖНО! Кољи прасе ври вода!

9. Фејзе, ја мислим да сам ја био испред тебе на тебели, а, а, а? :) И што не постави бомбу онај пут, бем те залудног, био празан сајт?

10. Tralalalalala, dobar ti je skor bio inače :p

11. gamby, jel misliš na Džetsonse?

12. Samo da se zna ko je imao najbolji skor, pa ćemo lako :p

13. Е нисам ни видео да носим Ц4 :)) Али да си заклан заклан си, жао ми само што нисам ја то урадио, ал оно, има времена :))

14. Dub, valjda. Jebem li ga.

15. Па добро оно, заклао ме, али мучки, с леђа, из штека. :) Али опет, био сам најбољи у тиму (скор 23:10 ако добро памтим) Са оним Шиптарима и то је добро.

16. Joj, kako bi vas Remac poklao.

17. To je zato što si mod, puštali te da se igraš. :)

18. Peki, štekao si se tri puta kad si me ubio :p

Ko je bio najbolji na cijeloj mapi :p

19. Гамби грешиш, ја бих га заклао али био са мном у тиму! Смор!

20. Krešuje mi se opera i fajerfoks, a hrom neće ni da se pokrene. Što?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.