mene zanima da li majmun moze da uhvati vevericu.obe te zivotinje su brze i spretne.veverica je brza i mnogo teska za uhvatiti.znaci,da li majmun moze da je uhvati.bilo koji.ako to ne znate onda mi recite da li pas moze da uhvati vevericu.bilo koja rasa
Мајмуни који лове те ситније сисаре не трче за њима (некада мужјаци). Иначе користе копља да их лове док су у дупљи дрвета. И после кажу лов оружјем је својствен за човека... пфф
ГМ, знам да неки људи умеју да направе те Тесла коилове.
Има на нету шеме за то. Капирам да би сваки електротехничар умео то да направи. Може и од обичне сијалице.
Иначе, не знам да ли има игде да се купи, и мене је интересовало.
До јаја. Само, читам синоћ да нису баш ни толико безопасни, а могу и да ометају телефоне, вајерлес...
Иначе, зове се plasmalamp (мислим, у продавницама, као готов производ).
Pitanje za modove kakvu to mađiju sprema kajzen kad server malo malo pa baguje luli kaze da mu zeleno nije dovoljno zeleno al ne verujem da tolko baguje samo zbog pozadine
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
цитат
текст
татиц
Само мора да буде великим словима и цитат и татиц.
Citat tekst tatic ve velikim slocima
mene zanima da li majmun moze da uhvati vevericu.obe te zivotinje su brze i spretne.veverica je brza i mnogo teska za uhvatiti.znaci,da li majmun moze da je uhvati.bilo koji.ako to ne znate onda mi recite da li pas moze da uhvati vevericu.bilo koja rasa
Мајмуни који лове те ситније сисаре не трче за њима (некада мужјаци). Иначе користе копља да их лове док су у дупљи дрвета. И после кажу лов оружјем је својствен за човека... пфф
фала пуно...а јел зна неко где има јефтини кавурма и чварци?
Imam ja čvaraka, a za kavurmu vidi u mesari.Oš ti pošaljem DHL-om?
Зна неко дал има ово да се купи негде код нас?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/71/Plasma_lamp_touching.jpg
Има код Кинеза, двезда динара.
Таман сам се ужелео нафталина.
Hvala puno, Cero.
ГМ, знам да неки људи умеју да направе те Тесла коилове.
Има на нету шеме за то. Капирам да би сваки електротехничар умео то да направи. Може и од обичне сијалице.
Иначе, не знам да ли има игде да се купи, и мене је интересовало.
http://www.extremeelectronics.co.uk/parts/
До јаја. Само, читам синоћ да нису баш ни толико безопасни, а могу и да ометају телефоне, вајерлес...
Иначе, зове се plasmalamp (мислим, у продавницама, као готов производ).
Где има да се купи пешчани сат?
Где 'оћеш брате... Има по оним шатро индијским радњама.
Kod Kineza...
Чуо сам да ти кинески касне...
hahahahahhah
Pitanje za modove kakvu to mađiju sprema kajzen kad server malo malo pa baguje luli kaze da mu zeleno nije dovoljno zeleno al ne verujem da tolko baguje samo zbog pozadine
ovo što dušan pita
Ovo što pitaju Dušan i Straja.
Ja sam mislio da samo kod mene baguje zbog neta, al' izgleda da sam se zajebao...