Raznorazna pitanja

1. За кога је увредљив леба ти?

2. Zdrav razum?
    Moze i moj da promeni, ne bunim se.

3. Ааххаа већ си једаред добила на лерку, нема више :)

4. Dobro ako ti tako kazes, Kai;)
    Ali stvarno, onaj nick je zaista uvredljiv.

5. ае ми појасни ја не видим зашто...

6. Пуфнице, прцаш ти нешто?

7. Ah, da, ja sam decak. Hvala sto me podseti. Prcam, GM, nego sta.

8. I ja bih voleo da znam zašto je Angie jebeni Leptiric uvredljivo i za koga.

9. Да ли неко којим случајем има онај покер ал као на апаратима што има, не они бангави са разних сајтова! Значи покер који играм кад одем у кладионицу и седнем да ударам! Да ли неко има, и ако има може ли да се заврши нека шема да се то пошаље мејлом ил како већ ако може... Захвалан!

10. Manijače, to ćeš teško naći, čak mogu reći da niko nema. Bar ne tako podešen, tj. zavrnut.

Sad pošto sam ja bio tako uvidjavan pa ti ekspresno dao odgovor u ime svih, kaži ti meni šta znači ono "fejsbuk" u donjem levom uglu definicije i za šta služi?

11. Frenki, to i mene interesuje, željno iščekujem odgovor. Aj stavi tiket na kladaru.

12. то кад кликнеш 10 пута дода се мени један плус на рендом дефку, тако баја Кајзен подесио :)

То ти је фејзбук лајк, поред тебе који можеш да кликнеш на то могу и они ликови који гледају сајт из офа... нема претерано велику улогу осим у популаризацији сајта, тј кад ти кликнеш то он на зид на фејзу ставља нотификацију на последњи логован налог и то тако стоји, ондак баје виде то и кликну на линк и он их одведе овде! И тако маса зиљавштине дође... ал их бар има! Ето, то ти укратко :))

13. E, a ko je Francky Delevra? Jesi uzeo rendum ime i prezime ili je nešto drugo u pitanjE?

14. Људи иначе везано за овај покер... ја сам имао пре али ми вирус појео, није био идентичан као на тим апаратима логично, али је био на исту фору, мала велика... На нету нађем само оне црвена црна ал ме то нервира :) Воћкице имам и то идентичне као на апарату, али ми треба и покер... па да се шпрдам, боље ако већ волем, да не бацам паре уз све то

15. Mislim da se u Laki Namber Slevin lik preziva Delevra, u stvari to je pseudonim, ali samo sam tamo čuo to, zato me Frenki podsjeća na taj film kad god se pojavi.

16. Pitam pošto mi neke defke imaju maltene više toga nego glasova. Znači dedukcijom dolazim do toga da ne treba tu kliktati.

Imao sam ja i voćkice i pokere i sva ta sranja, mislim, aparate. Mašine! Jebeš to kad nije "za pare"!

Mrmune, recimo slučajno. Nema takav, mada ako ukucaš frenki delevra u jutjub iskočiće jedan čudan čovek. Bojim ga se! :) "Delevra" sam pokupio iz jednog filma, hebrejska reč, dobro zvuči.

17. Da, video sam lika, jeza me prošla :))) Zvuči odlično, kao da je neki Tarantinov junak :)))

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.