Raznorazna pitanja

1. "Delevra" sam pokupio iz jednog filma, hebrejska reč, dobro zvuči.

da nije možda film 'lucky number slevin'?

2. A jel znači možda "loš pas"?

3. Ne znam zašto i kako sam to ukucao u jutjub, ali sam se pokajao. Taj ima želju da nekoga nosi na duši.

Inače znači loš pas, odnosno "bed dog". :)

Nego, kad si već tu, radi li Kaizen nešto što usporava sajt do zla boga, pošto već danima zna naići neka sporina sa vremena na vreme?

4. Aha, mnogo volim taj film gled'o sam ga sedam puta, Zapata i Dub vidim isto. :)

5. Nego, kad si već tu, radi li Kaizen nešto što usporava sajt do zla boga, pošto već danima zna naići neka sporina sa vremena na vreme?

Јеб'о матер, ово се и ја питам...

6. Е, ја сам Лаки Намбр Слевин узео из видео клуба пре годину и по дана и још увек га нисам вратио. :)

7. wojteče, sram te bilo, pa ti si moderator, kakav to primjer daješ drugima? Jesi ga bar pogledao dvocifren broj puta?

8. Nego, kad si već tu, radi li Kaizen nešto što usporava sajt do zla boga, pošto već danima zna naići neka sporina sa vremena na vreme?

Pojma nemam, al' trenutno mi rifrešuje po pet minuta. I to odjedared...

9. Wojteče, sram te bilo. Doduše imaju oni još primeraka, a film je dobar pa ga vredi zadržati. :)

Zna li neko da gde ima da se kupi onih sizavaca, tačnije biber sprejeva kojim žene pršću budale u oči? Izbacili su taj artikal iz novosadskih apoteka, a lokalni "dragstor ciganin" pao mardelj.

10. Не, само једном.

Ћути, добро је, у првом основне сам узео Цицибана из школске библиотеке и ено га, још увек чами на мојој полици.

11. Bole te tukidid, znaš da kažu da nije greh ukrasti knjigu :)))

12. Pa da, prvo te bilo lijeno da vratiš, a poslije 2 sedmice te bilo sramota, pa se malo odužilo.
    Frenki, nisam to vidio u Srbiji. Uzmi običan dezodorans, isto će da peče.

13. Ja na žalost nemam nijednu knjigu iz osnovnoškolske biblioteke. Cenim da bi bilo kul da ovih dana baneš sa Cicibanom, izraziš svoje duboko kajanje i stidno predaš knjigu.

Mislim da nema šanse da bi izdržao da se ne popišaš od smeha na sred prostorije. :)

"Gospodjo, evo, ja bi' da vratim Cicibana"!

14. Nervira me što je to potpuno legalno, "biber sprej" ne može sjebe oči. Kupio bih curi i sestrama da im se nadje, a bogumi bi ostavio i sebi jedan. Ne traži jesti.

Kulje je kao poklon od dezodoransa, nije ni skupo, samo što ciganima stao poso ove godine. Razočaravajuće slabo kradu.

15. Како се код нас зове она боја очију позната као hazel?
    Овако нешто:
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fe/Hazel_eye.jpg/150px-Hazel_eye.jpg

Није боја лешника, не верујем да је ико остао здрав након хасања лешника те нијансе.
    И не, није ни шућмураста, а ни браонзелена.
    Знам да сам чуо неки народски назив, али не могу сад да се сетим да га јебеш.

16. Pa da, prvo te bilo lijeno da vratiš, a poslije 2 sedmice te bilo sramota, pa se malo odužilo.

Тотална истина. Ал није ме нешто баш срамота, ипак је то Жабац, није им фрка да скину нови блу-реј рип.

"Gospodjo, evo, ja bi' da vratim Cicibana"!

Или би ме прогласили за свеца или би мислили да их зајебавам. Мислим да нема трећег. :)

Него, ево једног питања невезаног за ово. Јел има потребе да се замлаћујем фајрволом? Колико успорава комп? Иначе, сурфујем по поприлично безбедним сајтовима.

17. Није боја лешника, не верујем да је ико остао здрав након хасања лешника те нијансе.
    И не, није ни шућмураста, а ни браонзелена.
    Знам да сам чуо неки народски назив, али не могу сад да се сетим да га јебеш.

Nije li kestenjasta?

18. Nije li kestenjasta?

Па била би или кестењаста или лешник, да нема те зелене.

19. Ja mislim da se zove 'graorasta' :))

20. Чему тај смајли на крају, Ивана дете.... престани да то радиш

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.