Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Koji mod je zadužen za postere?
Сви.
Još gore...
Zadužite jednog da briše one gluposti... Iznerviram se svaki put kada uzmem da prelistam postere... Gluposti na izvoz...
Што сте толике пичке, пичке?
http://www.ekapija.com/dokumenti/dukat_mleko_170707.jpg
Је л' пије неко ово млеко?
Мислим да сам малопре жешће оверио од њега. Не знам шта стављају унутра.
Ne znam za to, ja sam fasovao od Kravice, Dukat mi je uvijek bio normalan.
Мислим да сам пио 2-3 пута, није ми ништа било. Иначе сам попио море њиховог јогурта.
Znam kako zvuči al meni je isto muka od tog sranja
više preferiram tetrapak zajebi ovo pakovanje
Дукат је добар, али Кравица јогурт је ненадјебив.
Dzimi a da ti neodgovara možda naziv firme:)
Ја сам га пио, није лоше.
To mleko ima neku zajebanciju sa laktozom. Ko je iole laktozno netolerantan, najeb'o je u startu. Ja ako popijem pola litre, da prostiš, posra se svuda po kući.
To mleko ima neku zajebanciju sa laktozom. Ko je iole laktozno netolerantan, najeb'o je u startu. Ja ako popijem pola litre, da prostiš, posra se svuda po kući.
Ahahahaha, bra'o :)
Nego, to mleko je žešći šit. Čim je starije od 24 h, a primetio sam da ponekad i kad je sveže, kad načneš novu flašu, pa zabodeš nos u nju, oseća se kao da se neko usr'o.
Jeste kenjatori neki, meni crijeva sve svare, cak sam jednom slucajno svario neku pokvarenu salamu, nisam ni skontao
Не знам, људи, ја сам попио пола литре и осећам се као да имам температуру, а немам је. Рекао ми буразер да сам малопре лупао неке глупости, а ја се сећам да сам причао нешто сасвим друго. Можда сам и по Вукајлији срао нешто. Ако јесам, извињавам се.
То ми се други пут дешава. Први пут кад ми се десило, исто сам пио то млеко, јбт.
Hahahhaha dzimi se napije od mleka hahhaha
Ma razumem te dzimi i ja probo i reko nikad više pijem dukat mleko al iz onog kartonskog pakovanja ova plastika nije ni za kurac
Pazi dzimi od koga kupujes, hoce da meću drogu u svašta. A ne generalno, mene jedino od kiselog kupusa ufati muka ili me glava zaboli. Ovo ostalo mi je sve svarljivo
Зашто људи уопште купују млеко које није "кравица", кад оно већ има проверен квалитет?
Nije zajebancija, ja bi' umro kada bih popio celo to mleko. Sa drugim djene-djene, ali ovo ima nekih aditiva more, imam osećaj da kravu nije videlo. Osim kada se otvori tad ima aromu verovatno kravljeg rektuma.
Ma 'Rvati, truju nas! :)
Ma ono u najlonu, za kuvanje, je najzdravije i najjeftinije.