Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
То је тачно. Али где да га купим?
Pa ima po radnjama. Bar bi trebalo biti.
Dzimi, da bi dosao do tih pakovanja u kesicama, moras ko penzioner da ustanes u 6 i trk do radnje da uzmes, razgrabe ljudi sve
lma kod privatnika, po manjim radnjama.
Džimi, treba da odeš do pola 9 u markete. Ja kupovao ranije u Univer Eksportu, razgrabi se, pa treba malo da se porani.
Ја се не сећам кад сам последњи пут устао пре 10. :)) Тачније, јесам јуче зато што сам морао, а пре тога можда пре 3 месеца. :))
Али ајде, баш има да се дигнем једно јутро у 6 и да купим. :)
Zajebi kravlje mleko, vidiš da ti smeta. Probaj sa sojinim ili pirinčanim. Do jaja je zamena, veruj mi.
Pirincano i bademovo su kul skroz, a mozes ih sam napraviti.
Samo nemoj da kupujes ono sojino sa ukusom vanile, preslatko je, ja cukeršok dobila.
Jos mu samo majcino nismo preporucili.
Meni je ovo sojino jedna od odvratnijih stvari koje sam probao. Stvar ukusa, jebiga.
Od kako je krenula ova nestašica, u šest ujutru se razgrabljuje ne samo mleko iz kese, nego i sve Imlekovo. Ostane samo ona voda sa 1,6 posto masti i ovaj Dukat. :/
Ja nisam znao da prave biljna mlijeka, al probao sam i kozije, nije loše.
Ја сам чуо да је најздравије. Има ли нека мајка овде?
Istina. Ja se svaki put dvoumim dal' da ga pijem ili ne. Tripujem da je pokvareno.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Jeste najzdravije, kao sto je kravlje za njenu bebu. Dzimi, trazi neku milfacu da te usvoji.
Zavisi koje, Tetka :)
Ima onih koja su obogaćena kalcijumom i ostalim potrepštinama, a bez laktoze i ostalih šećera. Kupiš pakovanje, pripremiš po uputstvu i dobiješ 3, 4 litre mleka.
Pa ako je najzdravije, što onda majke piju kravlje mlijeko, pa daju bebi da sisa?
Dube, kao da ti iz ruke otimam solju toplog mleka, jebote..
Džimi, lemaja bi mogla da podoji :)
Neka, ZP, ja više volim pivo, mislim da je ono zdravije za mene.