Raznorazna pitanja

1. Дефиниција, нисам још дошао до стадијума да рибе оцењујем плусевима. :)
    Мада су обе вр'.

Модови, могли бисте да вратите дефиницију у живот.

2. Ако, добро је док их оцењујеш рецкама. :)

3. 'Тедох рећи да нисам (још) постао толико зависан од овог сајта. :)
    Какво црно лупање рецки... :)

4. Не дирај нас челате! Па јесам ти рекла Пеки, немој поново да се курчим, помислиће да се курчим. :р

Амерички фудбал? Знам да си нешто помињала, мислио сам да се зезаш :))

5. Ja bih htela da mi neko preporuči neki film o Hitleru. Der Untergang -Downfall i Operation Valkyrie sam gledala. Pa nešto na taj fazon, ako neko znade.

6. katja, preporucujem ti neki film o hitleru, najbolje neki koji nisi jos gledala... :)

7. katja, preporucujem ti neki film o hitleru, najbolje neki koji nisi jos gledala... :)

Komšija, baš si vickast. Nauči da mi pišeš ime, bio bi red :P

8. Ja bih htela da mi neko preporuči neki film o Hitleru.

http://www.onlygoodmovies.com/good/movies/hitler/

9. Амерички фудбал? Знам да си нешто помињала, мислио сам да се зезаш :))

Кад сам се ја зезала јбте. Ја сам увек шамански озбиљна, иако делује као зајебанција :)

10. Флег или фул контакт? :)

11. Ee, narode, jel zna neko sta je krmljanje? :DD -obecavam da necu iskoristiti za defku- :)

12. Prežderavanje.

Ceo život krmljaš!

13. gde najvise izlaze stranci kad dodju u Beograd a da nisu neki skupi lokali?

14. U Skadarliju,to im je najzanimljivije.

15. I u "Znak pitanja" i to im je zanimljivo.

16. Странци углавном излазе по сплавовима и клубовима у којима се окупљају малолетне равуље које се карају за шаку чварака. Шта, мислите да људи долазе овамо јер има шта да се види? Као, неко из Париза или Берлина или Брисела долази да би видео Скадарлију? Не знам...

17. равуље које се карају за шаку чварака

ahahahaahhahahahaahahahahahahaha TO

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.