Desi se ponekad da prducka po malo, moguće da je od velike vlage ili od brzine i neulaženja murice pod dobrim uglom...
Katija, nije te niko brzo spavao :P
A meni konstantno! A za osecaj,neka ti kazu devojke,ja ne bih znao.Jedino sto se ribe smore,bude ih blam malo,ali prodje to brzo..Ili si mislila na sex pod vodom? :D
Trebaju mi instrukcije kako napraviti dobar CV obrazac. Da li neko ima iskustava sa tim, da li je nako na poziciji da CV obrasci dolaze njemu na uvid pri zapošljavanju, pa zna kako to treba, tj. ne treba uraditi. Ili neko jednostavno zna o tome.
Neka mi neko odgovori ako može pomoći oko ovoga i ako je spreman da ga udavim sa još desetak pitanja.
Guglao sam, ali moguće je da ovde neko zna bolje. Bitno mi je!
Френки, не бих да једем гована, али то у суштни нико не читиа, јер је сваки наредни бољи од претходног. Имаш и дефиницију овде која лепо осликава шта то представља. Има на нету доста образаца како се праве и који иду где, тј. за који посо. Изгуглај мало и наћи ћеш огроман број тих безвредних гована.
Znam da to niko ne čita i da nije toliko bitan, ali ovaj će biti sigurno biti pročitan. Znaš kako to ide. Pa ako je već tako, da ga bar pošteno napravim.
Nekoliko savjeta za CV:
Ne duži od jedne strane.
Čak iako ti se čine nebitni navedi sve poslove koje si radio, iako na prvi pogled nemaju veze sa pozicijom za koju apliciraš.
Za obrazac, izguglaj, ima ih mali milion.
Ja ne znam šta je to?
Kad tvoj polni organ prducka :)
Pa ne prducka. Ne znam na šta mislite, ozbiljno.
Ко се бре таслачио тамо? :) То мора да су сигурносне камере снимиле. Е а шта ће сигурносне камере на базену? Ко даће неко воду да посрче.
Desi se ponekad da prducka po malo, moguće da je od velike vlage ili od brzine i neulaženja murice pod dobrim uglom...
Katija, nije te niko brzo spavao :P
Mylyce, odgovaraj na ovo:
:)))
Desava se ako ti partner ima malog djoku pa ulazi previse vazduha... :D
Moja drugarica :) Onaj noćni termin od 11. kaže bio mrak skroz, bilo valjda još dvoje troje samo na drugom kraju bazena. Valjda se i oni spavali.
Smarko, pa uzgleda da nije. A zanima me, ako neka zna, kakav je to osećaj?
Радо, али немам појма, ја сам имала само добар :)
Zato se to meni nikad nije desilo.
A meni konstantno! A za osecaj,neka ti kazu devojke,ja ne bih znao.Jedino sto se ribe smore,bude ih blam malo,ali prodje to brzo..Ili si mislila na sex pod vodom? :D
Ja nisam probao, majku mu :/
Ништа специјално.
Trebaju mi instrukcije kako napraviti dobar CV obrazac. Da li neko ima iskustava sa tim, da li je nako na poziciji da CV obrasci dolaze njemu na uvid pri zapošljavanju, pa zna kako to treba, tj. ne treba uraditi. Ili neko jednostavno zna o tome.
Neka mi neko odgovori ako može pomoći oko ovoga i ako je spreman da ga udavim sa još desetak pitanja.
Guglao sam, ali moguće je da ovde neko zna bolje. Bitno mi je!
Hvala!
Френки, не бих да једем гована, али то у суштни нико не читиа, јер је сваки наредни бољи од претходног. Имаш и дефиницију овде која лепо осликава шта то представља. Има на нету доста образаца како се праве и који иду где, тј. за који посо. Изгуглај мало и наћи ћеш огроман број тих безвредних гована.
Znam da to niko ne čita i da nije toliko bitan, ali ovaj će biti sigurno biti pročitan. Znaš kako to ide. Pa ako je već tako, da ga bar pošteno napravim.
Imam ja neke razne primere. Ostavi mi mail na PVT, pa ti šaljem odmah.
ЕнДотеру, а за шта аплицираш? То умногоме зависи, као и шта ћеш да ставиш да си радио.
ima li neko za airsoft?
Nekoliko savjeta za CV:
Ne duži od jedne strane.
Čak iako ti se čine nebitni navedi sve poslove koje si radio, iako na prvi pogled nemaju veze sa pozicijom za koju apliciraš.
Za obrazac, izguglaj, ima ih mali milion.