Raznorazna pitanja

1. Natnat, ne mogu da pošeljem PVT. Nešto se sjebalo. Evo ti ga ovde.

franckydelevra@gmail.com

Hvala!

2. Čak iako ti se čine nebitni navedi sve poslove koje si radio, iako na prvi pogled nemaju veze sa pozicijom za koju apliciraš.

То баш не треба да ради. Све зависи од посла, и тога шта траже.

3. Jako ima veze, jer ukazuje na tvoj potencijalni multitasking, da se tako duhovito izrazim.

4. Dajte, ne zajebavajte coveka. Nemoj gubiti vreme na CV, trazi vezu! Ucesce CV-a u odabiru kandidata u Srbiji: 0,019%

5. Slažem se Džeri.

6. Ljudi, sve je sredjeno, ali moram poslati CV dostojan te firme i tog posla. Nisam postovao da bih palamudio o regularnnosti konkursa u zemlji.

Nisam nikad pravio CV, pa bih voleo videti jedan pravi šablon.

7. eaj nemoj da smaras ljude skini cv sa neta i popuni cisto radi formalnosti i idi trazi vezu...

jbte ovoliko komplikacija oko cv-a idi na infostud i skini imas 4 primera vidi koji ti odgovara i to je to

8. Ovako kad neko pičkom svojom mora prisrati pa makar. Ne može samo reći i završiti posao nego pritom mora pljunuti. Pa krv mu krvavu čemu to.

Hvala za infostud, nisam želeo da smaram, takav odgovor sam očekivao posle prvog posta.

Zaboravio sam infostud, bio sam na lakodoposla i NSZ, tamo nema ništa.

Još jednom hvala i jebi se digo si mi pritisak bespotrebno!

9. Pa tako reci, imas vezu, da se ne zamaramo glupostima. Imas na lakodoposla.com opciju da napravis svoj CV, tj. da sacuvas solidno izradjen CV posto uneses svoje podatke. Kad sacuvas CV, obrisi svoje podatke.

10. E jebi ga baš Frenki, a ja stvarno 'teo da ti pomognem, veruj mi imam još manje iskustva sa pisanjem CV-a nego ti. A oni saveti mi deluju solidno....

http://www.kadrovi.com/unos_cv.php Pogledaj ovo, ne znam da li će ti koristiti....

11. Reme druže nisam postovao tebi, nego si se ubacio izmedju dok sam kucao. Da znaš samo. :)

12. e Frenki a za PVT probaj neka random slova u naslovu, nešto tipa
    agfsadhgsdahgwaer
    onda oće da šalje. Reče kaizen da će srediti PVT kad bude imao vremena.

13. Poslala sam ti. Nemoj da te ne bi primili!!!

14. Немојте да ме бијете, проблем који ме интересује је као из бунара извађен.

Интересује ме да ли неко може да ми каже (или да ми пружи тачан линк) за колико, се отприлике, минута сваког дана обданица скраћује а ноћ продужује и еквивалент - за колико се се минута сваког дана обданица продужује а ноћ скраћује.

О.К. јебено, признајем. Нисам могао да нађем на википедији. Ајде, ако неко са математиком боље стоји од мене (што није тешко) да ми помогне при рачуну, јер ја сам се изгубио на једном делу:

Дан траје 24 сата= 1440 минута

Два пута годишње "долази" равнодневница, тј дан када обданица и ноћ трају ЈЕДНАКО (720 минута обе)

Једном годишње "се дешава" краткодневница-најдужа ноћ (21 децембар)

Између две равнодневнице, тачно на средини временског периода од 6 месеци се дешава та краткодневница када обданица траје, отприлике 531,6 минута (Сунце излази у 07:14, залази тачно у 4 поподне)

Израчунајте ми, о моћни математичари, за колико се минута (у току тих 6 месеци) обданица сваког дана продужује (или, еквивалентно скраћује).

15. (720 - 531.6min)/3 meseca
    tako valjda dobiješ koliko se mesečno menja, pa kad podeliš sa 30 dobiješ otprilike dnevnu promenu....

16. Trenutno sam preko mobilnog, a nemam papir i olovku pri ruci, mada mislim da bi tako nekako trebalo.

17. Значи сваког месеца за приближно 62. 8 минута. Ако сам то добро израчунао.

2,0933333333333333333333333333333 сваког дана по том рачуну. Реме, хвала, тотално ми је стао мозак од рачунања, али тотално. Антиталенат сам за математику.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.