Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ма рачунам само у тренутку закључавања потпис. Иначе Лули написах ти у предходном коментару резултат.
Ajde dobro, mada sam i onu loknula.
Nek ti bude, 5:4.
Ali, ne da mi se uvijek potpisivati, u tome je problem.
Зашто се агент Херис у последњој епизоди Сопранових онолико радовао кад је чуо да је убијен Фил Лиотардо? Већ 2 недеље ми ово питање не да мира.
Нема смисла. Хари је ионако карао ону другу агенткињу, а са женом се стално свађао. Боло би га курац.
Шта да ти кажем... пробај клозапин :(
GM, problemi neki?
S kim pričaš?
Хаха, ал ми завуко онај Дупли Мравоје! Баш је добро испало.
О чему ти то, дечко?
GM, na Vikiju su samo nagađanja:
* Upon hearing that Phil Leotardo was killed, Agent Harris jubilantly cries, "We're gonna win this thing!" This is a reference to former FBI supervisor R. Lindley DeVecchio, who said the same thing when he was told Lorenzo "Larry" Lampasi had been shot to death in front of his Brooklyn home. DeVecchio was later indicted for providing the Colombo family with information that led to four murders, much as Harris provides Tony with information leading to the death of Phil. Agent Harris' motivation may be personal. In an earlier Season 6 episode, Agent Harris tells Tony that he has never liked Phil Leotardo ever since Phil tried to setup a female agent for rape and murder. Late in Season 6 we learn that Agent Harris is either married to or more likely having an affair with a female FBI agent who indirectly appears to be the source of his info on Leotardo.
Mada ima rezona ovo da nije gotivio Fila zbog nameštanja silovanja i ubistva.
Mene više kopka da li je Toni na kraju umro, malo mi je šit kraj.
Ацке, рокнули су га гарант. Пре тога му је Боби објашњавао како мисли да кад те убију све се само зацрни, прекине. Мени је тај крај скроз до јаја. Прво сам мислио да сам скинуо неки скрнави рип са рапида, без краја. Мада, лукави су ти са ХБОа, оставили су ипак могућност да је преживео, ако реше да наставе серију једног дана.
Kraj je genijalno smišljen, ali mi je šit u smislu da su napakovali kilo akcije u poslednje dve epizode i poubijali sve bitnije likove, a uz to nisu sve razjasnili (primer Silvio).
Scenu u restoranu su odradili tako da se sve gleda iz Tonijeve perspektive, pa tako kad neko uđe u restoran čuje se zvonce, što znači da ako on nije čuo to poslednje zvono kad je ušla Medou, gotovo. Namerno su odugovlačili sa onim parkiranjem kola itd. Zadnja scena je odlična.
Mislim da neće biti nastavka jer su praktično svi osim Polija i Silvija mrtvi, eventualno film može da se snimi.
Не бих ни волео да сниме. Само би упропастили. Ал ако примете да би им било исплативо наћи ће они начина да их оживе. Ко оног кољача из Кристоферовог хорора. Сад кад спомену оно силовање, сетих се да је та из ФБИ глумила неко беснило у мотелу са Херисом. Мораћу опет да скидам.
Jel Deda Mraz donosi poklone i siromašnoj deci?
Da. Ali ih njihovi roditelji prodaju.
Ne donose samo onima u Etiopiji, jer ko ne jede, ne dobija poklon.
A, i prosli put su Deda Mrazu pojeli jednog irvasa,sa sve rogovima,pa ne zalazi tamo vise.
Kad je Deda Mraz rodjen ?
Jel on polubožanstvno ? Mislim jel besmrtan?
I jel neko nekad pokušao da ubije Deda Mraza?
Pazi,mogao bih ja to tebi da kazem,ali se bojim da ces razglasiti.
Možda mami i tati ,al' obećavam nikom više.
Ipak ne smem.Izvini.
Znadem ja.