U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Acke i Gm serijske ubice. Opisah vas dobro :). Mislim da je Toni ubijen skoro sigurno. I iako sam čuo od mnogih da im se kraj nije svidio, upravo to nagađanje daje posebnost.
Jel ima neko ideju koliko snage u kW može da proizvede neko dete dok okreće pedale?
Radim neki nebulozan proračun lančanika za maturski...ne pitaj :D
Jedno glupo pitanje.Kako da "nateram" tastaturu da pise cirilicom?Sta bi trebalo da skinem i instaliram?
control panel>regional and language options, kartica languages>details>add...(ilisamo odabereš...) i to je to. Ako ti tastatura podržava ćirilicu, a moralo bi da treba.
Hvala,drugari.Nasao sam,ali mi je zajebano tako da cukam.Izvinjavam se zbog cimanja.
Ako ako, ništa ;)
A da ne znaš slučajno rešenje mog problema?
Dobro pitanje skroz..Probaj da izguglas negde,ne znam da li je moguce to precizno utvrditi.
Mali oftopik, samo da kažem Hugočavezu da je 6:5. Eto, izvinite. :)
Nije sad da nesto pametujem,ali ja bih se banovao zbog ovoga :)
Zavisi od generatora ja mislim, ili kako se već zove...
Чедо Вељо, око 2 W, по мојој некој рачуници. Ал зависи у којој је брзини, и колико брзо окреће. Може бити много више, и много мања од тога.
Ok, zahvaljujem.
Prosecna odrasla osoba moze dnevno da proizvede (okvirno) od 125 do 300 vata. Ne znam da li ovo pomaze...
Edit: ne dnevno, vec za sat vremena...
Ima li neka tema za kuvare ili recepte?
Ima neđe, ali treba je iskopat
Ima moja tema, zove se Recepti :)))
edit
http://vukajlija.com/forum/teme/15268
http://vukajlija.com/forum/teme/15268
Domaćica naša :p
Zakasnio sam milisekundu :)
Smarko, znam da bi me ženio :)