Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ko mi stalno brise definicije o fakultetu? il je streber il ne studira :)
Klinton svira saksofon
http://www.youtube.com/watch?v=b1kLxLdtIiE
Izašla mi je na leđima neka gadna, velika, potkožna bubuljica. Ne smem da dam nikom da je pipne, jer boli do zla boga. Danas ceo dan nigde nisam mogao da se naslonim iz tog razloga, a kad povučem ruke natrag, koža na leđima se nabere, skupi i stiska mi bubuljicu od čega mi suze idu na oči. Koje sredstvo da primenim (neću da stiskam ni lud!), nešto houm mejd?:).
Мислим да каладонт исушује бубуљице, коњино, али нисам сигуран
houm mejd slabije...možda kamilica..mada ne eksperimentiši..nikako kaladont. hidrogen ako imaš , ako ne, onda neki antibiotik u spreju. i spavaj na tibi ahahah..
stavi malo suve drkotine na bolno mesto
Neam pojma. Probaj da je gajiš, ako ti je kriva kičma. :). Ako nije, ne znam. Nešto da isuši, taman. Krečno mlijeko je dobra stvar za to.
znaš onaj klip najveća bubuljica na svetu...i on je gajio, pa je toliko porasla da su sekli kožu izašlo 600 gr gnoja. ma budi muž nek ti stisne neko .
Ništa, ko joj jebe mater, ne može doveka da obitava na mojim leđima mora da se isuši. STisnuću muda.
Ne stiskaj muda, stisni bubuljicu.
Kupi Flogocid mast,on je oko 100 dinara,stisni muda.
pa stvarno...bolje da te boli mučki 10sec nego da te smara da ne možeš da spavaš.
:)
Zapata ,mnogo je to gnoja, za prosječnog proizvođača i da zamisli. Cule, stavi malo leda, makar da splasne otok. Pa posle reaguj nekako.
šta se žališ, znaš kakvu je Kvazimodo bubuljicu imao? Realno brate istisni je, nema svrhe gajiti je na leđima, stisni zube.... Boleće, al brate bolje to nego da se maltretiraš neko duže vreme.
realno, ja ne bih izdržao da je ne istisnem, već bi se verovatno i ugrizao za leđa samo da joj vratim za pretrpljeni bol
Postoji verovatnoća da nije bubuljica nego potkožni čir.
cule ili suva drkotina ili amputacija ledja. ne vidim drugi izbor.
Ајде, јадан, што си се упрпа' ка' да је рак, а не бубуљица обична, мрш, коњино једна, стисни та говна нека изађу
Пробуши с'иглом