Raznorazna pitanja

1. Mali oftopik, samo da kažem Hugočavezu da je 6:5. Eto, izvinite. :)

Пуштам те, џентлмен сам, али пошто играмо до 10, мораћу да се уозбиљим.

2. Kako se zove osećaj i transfera blama i humora kad vam stigne odgovor na vašu poruku a taj neko ne zna da ste to vi, ono-nema te upisan u mob.
    Meni je šega a i sramota nešto kad primim takvu poruku od žene u kojoj uvek počnu da flertuju odgovorom Npr. Jao hvaaaala, a samo bih volela znati ko to meni želi... (i onda smajli)

3. ИрфанВју неће да отвара слике које су у фолдерима са ћириличним називом. Има ли за то неки печ, нешто, или ћу морати све да их ринејмујем?

4. Ринејм, имао сам скоро тај проблем.... Ко нас јебе кад смо ћириличари. :)

5. Ма, скидао сам силне глупости са руских торената, то су стотине фолдера и подфолдера.
    Ништа, радиће онда Виндоузов вјуер. :)

6. Imaš program za rinejm više slika odjednom... Pa bači ono 1 2 3 4....

7. Total Commander, iako me nervira, ima tu opciju multi-rename, mada ima i opciju "replace" - pa zamenis č sa c, š sa s....

8. Je l' jos nekom osim mene u zadnja dva dana luduje telekomov adsl?
    Imam paket od 4 Mbps a pogledajte ovo

http://www.speedtest.net/result/1084852939.png

9. хаха, ни да сањам не би било толико.

10. ево сад гледам, плаћам 1024, имам 0,96 Мб/с. раније је било 0,86, тако да... изгледа да се нешто стварно дешава, ал ни близу ко теби.

11. Što brate Surovi?
    Pa jebi ga nisi trebao toliko drastično da ih kazniš, Vuka izgubila još dva člana koja su koliko toliko održavala kvalitet sajta, i sve to zbog malog spema. Ok da si ih banovao na nedelju dana ali nisi trebao da im brišeš definicije.
    Ne znam.
    Ako ovo spada u spem, izvinite, al' jebi ga morao sam da pitam, krivo mi je.

12. Ako su ta dvojica održavala kvalitet sajta, onda bolje da kaizen prestane da plaća server. Budite ozbiljni, ne budite neozbiljni.

13. Blek, nije u tome stvar imali su solidne definicije, a bili su i aktivni što se pisanja tiče, da se razumemo ja lakijeve definicije nisam nešto voleo, niti sam ih čitao ali ipak su bili bolji autori od većine drugih.... Kad god čitam definicije prepoznam da li je pisao nekistariji član ili neki da kažem amater. Al poenta je da je kazna po meni bila preoštra, ada ja se ne pitam ništa. Pozdrav

14. Jedan maleni zaključak- reme, ti se baš u poslednje vreme tripuješ da si mod :)
    Malo smešno izgleda.

15. Ja se izvinjavam što se trpam, ali kako može biti bolji autor od većine ako su mu definicije šit? Mislim, jesi li svestan značenja reči autor? :) To što ih prepoznaješ znači samo da nisu ič napredovali u pisanju i da su i posle toliko vremena ostali istog kvaliteta.

16. Ma, bre, ti ljudi su konstantni tražioci pažnje, banovani x puta. Uostalom, nisu ni bili banovani trajno, sami su tako hteli, jer se ponašaju ko deca kad im neko dođe i išutira klikere na igralištu.

17. Održavaju neki sasvim solidan nivo, koji je nedostižan za većinu novijih članova, nego nisam se dobro izrazio milice, isto tako prepoznajem i blekov, džimijev, mrmunov, frenkijev, javiov itd.... A oni su odlični autori.

Katija ne tripujem se, ali me interesuje čemu onolika kazna, za mali spem.... Svega par postova.

18. Reme, ni meni nije jasno zašto Klinton svira saksofon.

19. Ok, pošto je odgovoreno remeu, nema više razgovora na temu Laki i Fbmanijak.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.