Raznorazna pitanja

1. A kinta, Culle? Da ostavim ovde broj racuna, a?

2. Mogu samo da zamislim črčin izraz lica sad.
    '' Ajoj ebao te čir,OĆUUU JELKUUU :'[ ''

EDIT:Bez uvrede,Culle. :)

3. Črč, ostavih ti komentar na fejsu... :)

4. Kojeg roda je piša?

Ta piša?

Taj piša?

5. Ta piša.
    Verovatno zbog a.
    Moje mišljenje. :)
    Neko odstupanje je to, možda.

6. To i mene jebe ...po tome jeste ženskog roda, al' opet možeš da kažeš taj piša, mislim nalazi se samo na muškarcima, za razliku od ruke ,koja može biti i na ženi :)

7. Pa,tako se kaže.Valjda ženski rod se uvek završava na a,pa zbog toga.Tako ja kapiram.

Taj piš :)

8. A, pišonja? To je muški rod i imaš gomilu muških imena koja se završavaju na A.

9. To je drugo.Nadograđivanje korena reči menja rod.
    Ime je druga stvar.Oni vuku korene još odavno,kad su se muškarci zvali nekim čudnim imenima.

10. Co, bas si objasnio. Imenice 3. deklinacione grupe (sa sufiksom -a) mogu biti i muskog i zenskog roda, inace ne bi ni postojala ova dilema. Pisa je ocigledno imenica zenskog roda, isto k'o kita.

možeš da kažeš taj piša, mislim nalazi se samo na muškarcima, za razliku od ruke ,koja može biti i na ženi :)

I mosnice su zenskog roda, pa opet ih imaju samo muskarci, kakav ti je to argument?

11. Ma de znam.Pokušao sam.Popušao. :D

12. Nisi ti kriv, on je promasio podforum. Ti ocito tamo nisi nikad kliknuo ni greskom ;)

13. @jericho...nije argument nego pokušavam da skapiram.... :)

14. Sad gledam ovo na dnu stranice ko je od vas definisao ovo

"Serbian version of Urban Dictionary. Named after Serbian dictionary writer."
    Urban Dictionary | 1. Jul, 2010.

15. Kao prvo, poster i nije nešto... Bezveze... A kao drugo, ima link drugog sajta i završi u odabranima?? Jee...
    http://vukajlija.com/posteri/znaci-siguran-si-da-j-23881.jpg?1293541488

EDIT: Dušane, to je najverovatnije kaizen... Taj nalog ima samo tu definiciju...

16. kada je ovako hladno kao ovih dana...pece me leva bradavica..samo ona

17. dje je javio i koji profil koristi, hvala unaprijed...

18. Само да обавестим Лули, да сам у овој години коначни победник. Више среће у Новој!

19. Može to lako da se izjednači, pa čak i da ona pređe u vodjtvo :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.