E cvrc...
Radim neki dizajn snowboarda za jednog lika iz UK, zato pitam.Reko da stavim i dva jajeta na oko, razbijena (na dasku), da bude fazon...Ništa nazad na smišljanje.
Ako je neko u tripu trenutno, nek mi slobodno predloži neki dizajn, nešto otkačeno.
Probaću...Znaš kako sam zamislio:
Sa strana krila, slično kao kod logoa od "Mi nismo andjeli II"
E sad, da sam stavio dva jajeta pri dnu, i da skontaju zbog čega, stvarno bi bilo lepo.
Negde gore (pošto je tražio detalje) lupim neke recke, da bude kul
Za odole još nemam ideju.
A pozadina neke retro štrafte.Možda turim i neku planinčinu, sunce, nešto.
Alien C
Kako da povežem dva računara pomoću ethernet kabla? Sta treba da promenim u podesavanjima?
Napomena: Nemam ruter, niti pristup internetu, samo oću da napravim lan izmedju dva računara
Znači, oćeš igrice preko LAN-a? Butneš jedan kraj kabla u jedan komp, a drugi metneš u drugi komp (u eternet adapter). Odeš u CP, napraviš nju konekšn(LAN), ukucaš parametre(Ip adresu domaćina iskopiraš u gostujućeg-bitno da ti i difolt getavej bude isti, isto tako iskopiraš i DNS). Znam da je boga loše objašnjeno, ali ćeš valjda da ukapiraš. Inače, mrzi me stvarno da pišem ceo postupak. Neka pojasni neko drugi:)
50 поена популарности
Ok, zahvaljujem na brzom odgovoru.
Da li Englezi povezuju reči muda i jaja isto kao i mi, tj. da li je balls=eggs u njihovom govoru?Da li uopšte može da se dovede u vezu kao kod nas?
Koliko znam,ne povezuju.Eggs nikako nisu muda.Imaju dosta izraza za muda,ali ne eggs.
E cvrc...
Radim neki dizajn snowboarda za jednog lika iz UK, zato pitam.Reko da stavim i dva jajeta na oko, razbijena (na dasku), da bude fazon...Ništa nazad na smišljanje.
Ako je neko u tripu trenutno, nek mi slobodno predloži neki dizajn, nešto otkačeno.
Stavi neke povrcke koje lice na muda,kao "vedding vegetables".
Probaću...Znaš kako sam zamislio:
Sa strana krila, slično kao kod logoa od "Mi nismo andjeli II"
E sad, da sam stavio dva jajeta pri dnu, i da skontaju zbog čega, stvarno bi bilo lepo.
Negde gore (pošto je tražio detalje) lupim neke recke, da bude kul
Za odole još nemam ideju.
A pozadina neke retro štrafte.Možda turim i neku planinčinu, sunce, nešto.
Pitanje za moderatore zašto je tema Jebanje II prebačena u igre?
http://vukajlija.com/recnik/autori/67
Pitanje za sve : kako je ovaj lik za 2 dana napisao 51 definiciju? :)))
tada valjda nije bilo ograničenja...
registracija: 25. januar 2007
Tada nije bilo ograničenja na 5 defki dnevno, to je kasnije uvedeno. :)
edit: E jbg, strajo, ne videh te :D
Au jebote, zamislite da je danas tako :)
A i otkud mu inspiracija, k'o da je Straja :))))
A pazi stvarno ja linkov'o njegovog "tihomira". Nisam ni provalio. Danas bi dnevno bilo 2000+ definicija.
Ma to mi je neki stari profil...
Kako da povežem dva računara pomoću ethernet kabla? Sta treba da promenim u podesavanjima?
Napomena: Nemam ruter, niti pristup internetu, samo oću da napravim lan izmedju dva računara.
Čuo sam negde da su fakulteti obavezni po zakonu da nam obezbede udzbenike na srpskom jeziku. Jel to tačno?
Napomena: Nemam ruter, niti pristup internetu, samo oću da napravim lan izmedju dva računara
Znači, oćeš igrice preko LAN-a? Butneš jedan kraj kabla u jedan komp, a drugi metneš u drugi komp (u eternet adapter). Odeš u CP, napraviš nju konekšn(LAN), ukucaš parametre(Ip adresu domaćina iskopiraš u gostujućeg-bitno da ti i difolt getavej bude isti, isto tako iskopiraš i DNS). Znam da je boga loše objašnjeno, ali ćeš valjda da ukapiraš. Inače, mrzi me stvarno da pišem ceo postupak. Neka pojasni neko drugi:)
Čuo sam negde da su fakulteti obavezni po zakonu da nam obezbede udzbenike na srpskom jeziku. Jel to tačno
Pojma nemam. Ja završio fax pre 2 god, libo me tuki za novi zakon. OĆU POSO!
koje je znacenje zivota? :)
@Buxo i ja ga završavam.....poso ? trafika, gitaru u ruke i pravac Knez Mihajlova.. :)